[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
堅 其實上次果個都係堅都做到野
不過都係要拆堆bin file出黎edit 我嫌麻煩姐
請問點樣搵球員id呀?
pesmaster.com
禁入去d球員到 個網址最尾既數字就=id
唔該晒
另外唔知命運巴你會唔會有舒夫真高嘅face呢?
兩個file 都要拖過去?
咁如果用呢舊野,係咪可以搵到cypes patch果d德甲人id ?
德甲咁少真人樣投入唔到
你會玩德甲?

就算唔玩都想有真人樣

留意下stels呢個人 2019,18果陣整左好多經典人樣 佢係evoweb有開post
down佢d野就最好去evoweb 呢個係佢個post
https://www.evo-web.co.uk/threads/boban-savi%C4%87evi%C4%87-and-weah-remastered-preview.78491/
不過好多頁 要搵佢每個作品既download link都唔係易
同埋佢本身都係用改id黎入佢d人樣 所以d id係好亂
有時冇講明邊個id係邊個球員 要用高層次一d既方法探討
算啦 過往經驗話我知 你愈追求愈多真樣就愈曬時間
遲遲都唔開檔玩ml edit仲多過你真係玩
去到最後到你玩果陣 實際上你可能唔會係game入面對到你入真樣既一d無名小卒其實冇意義
很想要!
不過我最想要係ac時期長頭髮個樣
btw 個舒夫真高我都係憑記憶鳩試左n次先成功
我依加都唔sure個步驟 唔好問我教學住
算啦我search左好耐都搵唔到個滿意嘅舒夫真高
命運巴可唔可以麻煩你幫我將上面個Torres轉id去263509呀?
我dl左個face relinker但drag極都drag唔到個folder去reljnker度唔知咩事
經典隊果D係fake player 唔link得 搵過第2個
明白,我再自己試吓先,個folder有兩個torres,一個有number另一個冇,我應該drag邊個去relinker?定兩個都要?
淨係有number果個
最尾要將改左number folder加埋原先既torres一齊放落去
咁build完個cpk可唔可以放去sider個livecpk度而唔做佢tutorial片最後個步?我唔係好睇得明最後個幾步
後面build cpk果到唔洗睇 sider唔需要build cpk
咁先係sider方便之處
咁即係唔使用果個crifilesystem?更加唔使用dpfilelist generator?咁仲好
但relink完下一步要點做?
咁你要搵返我第3定唔知第4個討論post大概第12,13頁左右既教學
果到有圖有字解釋成個格式同玩法係點
我唔會再係到長篇大論講多次
你要由零開始學同自己試
冇問題,即去
唔該晒命運巴
我relink 之後佢話
Face folder must be similar to id in model files 即係點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞