[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
我搵到了,但轉唔到
個folder入面同之前Torres唔同
試下就咁係個數字folder到改數字
有d唔洗用個工具去改id
搞掂左
上集都唔會沒錢,有心炒賣既話簽d青年軍來幾好搵。 每次都係搵到太有錢就轉會走
販賣人口致富
尤其今集改咗個身價計算,D年輕球員輕鬆賣幾千萬一個,賣幾個就可以買個球星。
呢樣其實有D太簡單
今集d身價計法又好神奇,奧特迪加83同高路雲85, 奧特迪加個解約金70M,高路雲30M
明明高路雲先係我主力仲要評分高好多。

ml有時會出現波衫同色
年齡大緊係冇咁值錢 咬人蘇都好似5,6千萬咋嘛
隻game其實係抄transfermarkt.com個database
你開波之前唔轉波衫
身價唔同解約金,解約金係你同佢簽/續約時決定,你鍾意set高set低都得,不過要set高解約金就要人工加多D
一時時,set高d佢又唔高興
一定要趁佢高興 見到佢對球隊感到滿意嗰陣 慢慢推高佢個解約金 因為佢真係唔高興嗰陣 個解約金要玩好多花式先推到上去

打咁多季我都冇見過電腦會直出解約金 但推高些少 到你想放就可以賺多啲
我玩咗4季,有3季都畀電腦球隊用解約金搶走一個人

通常都係1月轉會季,佢會有動畫表示話你有d球員解約金過低,有畀人搶人嘅風險,建議我快d同d球員傾續約,提高個解約金至高過身價。

然後我頭3季都懶理,慢慢壓價傾續約。然後過咗十日咁上下,佢就又出動畫,話有球隊出手解約搶咗你個球員了。

到第五年,我將全部球員都續一次約,有解約金嘅球員一定高過身價,大部分推到身價1.5倍。最好係2倍,因為賣人時都可以還價到接近解約金個價。

感覺係解約金高過身價,就唔會有果個搶人動畫
咁我明了 佢提你續嗰啲 好大機會俾人搶

因為我係幾乎每半年就續一次約 推高啲年青金員嘅解約金 盡量起碼身價兩倍

而有幾次係 雖然續左約 但解約金係追唔切身價 不過都冇人搶
我諗都要解約金低身價唔少先會搶

個人經驗:
80總評 18歲
身價1億 解約金2千幾萬
畀人搶咗本來仲諗住係球隊未來支柱
上網見到 PC版如果係用CYPES既德甲可以裝呢個球員樣mod
有近百個已經岩id既德甲球員樣
https://www.mediafire.com/file/kkah8lv71r9k2u5/CYPES_Patch_Bundesliga_Facepack.rar/file
新手啱啱先買黎玩
想問下重生球員有邊啲好勁?
會唔會有費托小白重生到出黎架?
same,用曼聯次次翻黎就對利
當然有啦

重生好多都勁,不過要睇岩唔岩用

例如沙維重生超勁

但速度、身體、體能、射波都好廢,所以我唔會買,寧願用平均啲既中場

同埋沙維既技能唔岩我用,佢幾乎全部都係扭波
一開檔搵啲老人
好似有泰維斯 羅賓奴 艾迪巴約 迪科爾 雲佩斯呢啲名

Pes呢樣最好就係重生好有代入感
點解我兩個都冇係咪裝漏咗邊個option file

我都頂唔順沙維 升到90就盡咗 同年齡 強項相似嘅施華已經92 條curve起碼到95所以轉頭就賣咗沙維

順帶一提 我隻柏度又係升得好快 條curve話佢26歲就96
費托今集應該冇

小白今集係經典人嘛
但啲老將好多都好廢

今集rvp廢到我頂唔順賣左
仲諗住steam Halloween sale會減價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞