[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
以前玩夠指定場數(唔知幾多場)就可以解鎖比你用GP買 唔知今集有冇
smoke patch add左傑志咁癲

想點-.- 冇用過CHEAT

問K社 話唔會提供咩事封你
有無落patch?
事出必有因
K社應該唔會好似黑警咁黑屈鳩人
anyway第一次見呢樣野
落過SMOKE PATCH
可能落過SMOKE PATCH 掛 31號落 1號晚就封
關事既咩
你落左patch都應該玩唔到online
就咁玩offline你改到天花龍鳳都唔會有事啦
裝patch點會封
可能關我開GAME前冇熄番日本個VPN掛

唯有再開新ACC 買番黎玩
依加ban左ac 係咪淨係玩唔到online offline照玩到?
Yes
同埋冇線上更新
咁絕睇黎k社覺得巴打你犯左彌天大罪
唔知會唔會連日後既dlc更新都唔比你
睇怕會 都係經STEAM / CDKEy.com.com用另一個ACC 買過
又要比多2,3舊水如果係我可能照玩或者棄game算
冇線上 更新
都可以照玩ML
暫時玩住先
有冇巴打試過 入完PATCH之後 單機玩雙打 之後入PATCH果堆人會變曬假名 點解決 已經試過關左上網 都係唔得
巴打你可以開多一個新嘅steam ac , 然後喺本身有pes 嘅帳戶開family share, 再tick返你個新steam ac, 就可以喺新steam 到玩到,白紙一張從頭嚟過,可以慳返幾百蚊
玩online 球員名實會還原返 因為要跟佢個官方陣容
例如你個patch有d原game冇既德甲球員 一玩online就會冇左囉
我地唔係玩ONLINE 係一部機2條友玩都會咁
https://evo-web.co.uk/threads/sider-module-gameplay-module-v1-2.80948/

命運巴係咪用左呢個可以減少輸入延遲?
呢個只係改gamespeed,ball speed,player reaction
冇話係直接改善input delay 可能得player reaction關事
Input delay係劇本既一種 根本隻game想你死果陣就要死 無法避免
今晚試試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞