[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
可能目標set得太高掛
我都唔知
玩咩隊 係咪年年都set拎冠軍
可以喺DB層面上將個ID改返做真嘢(即係細過262144)
然後再assign real face
佢地未識點搵果堆bin出黎 之後又要down editor
其實隻game仲有好多其他假人/無關痛癢既垃圾球員
搵果d改id咪算囉
應該唔洗重玩呱?

我比較想知炒左之後係點

我靜係知bal唔同我續約都可以轉去其他隊,以前試過特登場場食紅睇下點
Ac Milan
好似係 唔知會有影響...
要呀,炒左之後有幾隊想簽你
本身想等一季 點知同我賣晒d人
唯一解釋到就係年年季初你都揀左要拎冠軍 但最尾拎唔到
同埋睇唔睇到被炒之前個滿意度仲有幾多
上集極難被炒 滿意度50以下都冇事
唔知邊到睇滿意度
依家想放左隻game佢
巴打係咪set到好難
去教練果度好似有得睇
炒領隊 非常寫實

如果係車仔 你半季畀人炒咗啦
做人腳踏實地好d米蘭咁既人腳唔好set咁高 開頭set入到歐聯就算
我第一季較聯賽頭半炸
a米除左中堅同龍門,差唔多要換曬
仲有個左閘theo同個中鋒都ok
其他真係好垃圾 同現實一樣要重建
我開ml之前唔記得update, 沒埋theo同個leao, 半季專登買返leao返來用。 佢數值低但係加速夠,停波一推即射。
中堅都ok好用。
咁心急唔更新轉會就玩
中堅同中場個巴西仔,仲有防中位benxxxxxx,前鋒leao都可以留
ML 球員成長係點
有D現實後生 21-23歲仲係7X好難用得落手
有D又24/25歲睇條curve 已經開始跌
完全唔知點練幻幻
又想玩下青年軍
唔想全部位買勁人/老鬼就算
條curve未必準 平時有訓練加成又有爆發呢個未知因素
21-23仲有得爆發 爆一次都應該升3,4點overall啦
咁都嫌唔夠 咁你專心等重生人or練d18,19歲 多d爆發
打咗幾場仲未睇到組軍路向
但係好直觀23歲得75真係唔太想練
冇玩幾代完全唔記得有爆發呢樣野
個攻中唔錯,幫佢練下傳波,又射得又傳得
個5號仔意外地好用。雖然3x但傳得扭得。
我反而唔識用suso, 5千萬賣左俾獌
數值我又唔會太介意,睇圖好過
我揀得嘅細路 起碼20歲要有80左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞