[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
自從佢改左個吹犯規就轉番做暴力足球啦
以PVP為例
技術盤扭球員 如果唔係高超扭波玩家去用 根本廢
控係控到 要扭波過人成功極低
你想過 我就撞飛你 埋身落腳搶埋波 無犯規
個個都係用速度爆過 / 放直線波去追 / 二過一
依家哩種無重力彈彈波真係好鳩
我未試過咁大比數
你地打幾分鐘一場
我打10分鐘
每次D技術型過左人都俾人用腳踢開撞開拉衫拎番個波

防中兩個出哂技術型=冇攻冇守

出哂兩個高佬= 暴力足球但防守一流

依家我都係一個技術一個茅柴

另外閘今集既防守都好重要...出達施華兄弟係咁俾電腦頂撚死

正選右閘哥路卡好撚穩,角球入波,防守夠大隻撞撚死D翼

防守冇技巧,一味鳩撞D電腦,唔夠跑就產佢老母閪就得,睇到佢有打ONE TWO意圖就提早產斷佢隻腳
魔鬼隊
贏波唔一定要入波既
19an玩家 啱啱先更新點解狂彈?
我從後雙x反而會黃
大炒完強隊轉頭比弱隊半場入2粒

好撚岩
玩4,5 季英超會想轉會,英超係沒弱隊
隻game所謂既弱隊先係真正既強隊

屌你玩BAL bug撚到同隊友爭射罰球,仲要入嗰下好嘢
果然係日本仔整game
足球小將(蝦碌版)
玩pes已經習以為常
其實最尾入波計左邊個
真,不過產咁耐只係試過一次產到電腦傷,就係Mooy

利記個快速壓迫搞到軒達巨65分鐘就冇力,冇哂換人名額,然後係正我面前訓低

最後利記成20分鐘打少個
計我,佢掂波先,我掂波後。撳完力之後兩個同時起步我己經覺得奇怪,兩個同時拉弓嗰下我真呆撚咗
唔好意思
想問問myclub個 南野拓實 係唔係無左 之前查網會搵到個假名 但宜家搵唔返
myclub 冇psplus係咪唔洗玩?

玩單機打下電腦抽下人好似養唔起金波以上
淨用用白波銅波玩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞