[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
點樣插水 咩掣
命運巴知唔知咩software可以edit dt18_all入面d bin?
我爆開左個cpk但唔知點edit
好似係l1+l2+左姑+右姑 不過都冇用 唔會插水成功
咪平時較角球/罰球人選果到 點解你咁都唔知
個比賽計畫已經4,5集都一樣
試過踢MC sim
我隊個戴巴拿係禁區畀個後衛kick跌 球証即吹雞
DLLM 畀黃牌我個戴巴拿 吹佢插水
仲要播一次慢鏡畀我睇清楚係佢kick跌我戴巴拿
MAJOR BREAKING: La Liga has asked for next week's Clásico to be moved from Barcelona's Camp Nou stadium to Real Madrid's Bernabeu over fears of pro-independence protests.

魯營數爆佢
https://mega.nz/#!SY8WVKID!Z0N542wQjL00BleqFWTUQhnn3OzP7bOH5Hw-3TMdUWo
唔洗爆開個cpk 直接用呢個editor打開個cpk就ok
不過今集改gameplay已經少左野改
基本上淨係會用到constant_player.bin,constant_match.bin同constant_team.bin既部分 但入面都好多個item
係會用好多時間去研究同調整入面d數值
最煩係你有時郁左是但一個數值都可能有連鎖效應
最尾出黎既效果係好左定壞左都好難講
我建議你直接上evoweb forum download人地整左既gameplay mod試下就算
果到有幾個人都係有經驗有研究過
https://www.evo-web.co.uk/threads/new-gameplay-with-dt18_all-cpk.80757/
有冇得戰術版面到set好唔洗次次搞
edit mode入面set完再save
玩ML既話 係比賽計畫就咁set完一次佢已經會save低
不過一但你換左人佢就唔識set返落果個人到 係幾弱智
都唔知世界上有冇一隊波係角球果陣唔會叫中堅上黎頂咁弱智
估唔到pes係要自己set
真心唔建議你去搞個dt18要太多時間去研究同去試
上網down人地改既dt18試仲好 有d都幾好
evoweb果個dt18既post大把 愈後頁數果d就愈update
Thank you
純粹想玩野set到好極端睇下會點
回錯sor9?
柒左唔好推
月尾DLC暫時已知會加既人樣list
熱刺唔係合作球隊都有樣加
隻game以往都好肯加d其他球隊既人樣
今集其實係偏向左合作球隊
我都試過,更多係我射完波隻腳順勢中人跟著foul我
更多係我俾人推,之後foul我,但係重播極我都唔知吹咩
我記得好耐以前有一代係可以不停過龍門之後博佢撲跌 直接紅牌十二碼
嗰陣用巴迪高隔幾場就比人撲傷
我當年psp可以咁樣撚到對面唔夠人踢直接完
不過ml 好似唔得
命運巴如果得閒可唔可以幫我睇睇點解呢個face會灰人

http://www.mediafire.com/file/ybglof2eo609wxd/Fay%25C3%25A7al_Fajr_-_By_Ratatui_Facemaker.rar/file
球証話鏟中個波,比賽繼續
因為電腦惦到波,判定覺得電腦攞左球權,然後比你撞然後搞到電腦失左球權咪吹你
玩ML頂尖球員真係好屈機電腦無限體力防守又可以做到人釘人好難猜空
有無人update左但係開唔返個app 係咁彈app?
真係好難打 自問都唔算新手 由winning eleven 3玩起 好有挑戰性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞