[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
所以唔係淨係話fifa霸曬黎玩 k社都有搶返少少黎玩
但就連果少少都做唔好 唔能夠物盡其用
FF有朝一日版權可以平分秋色 但k社都做唔到fifa果種級數
本身就唔夠資源 送d版權去佢手上都冇辦法好好利用
哇 屌
啱啱ps4玩個唔知乜鳩online league, 3場攞4分果啲
抽極都係大陸喱
第一場唔lag,用我隊3星隊都贏到對面3粒
之後兩場就lag到核爆,仲再佢lag唔係反應慢咁簡單,直頭lag果下我㩒嘅掣都冇反應,輸幾粒鳩波
冇心機再玩online, 抽極都係5星, 點玩
原本果個淨係叫Torres嘅folder入面有個folder叫sourceimag,係咪差咁個e?定真係咁?
我冇改過torres任何野都冇問題
暫時唔好理呢D要改ID先入到樣既事
試下就咁裝D本身已經岩ID既人樣
https://www.mediafire.com/file/5poyt0bm7f01da0/International_Facepack_Vol_31_By_Jonathan_Facemaker.rar/file
down呢個 打開佢 入面已經寫明 SIDER VERSION
入到去最入 拉40323呢個file出黎放落自己個faces folder既real入面
之後開sider.exe再開game 去check下奧巴美揚個樣係唔係mod左
我試過dl過其他facepack係work架其實
但就係要改id呢個唔得,逐步驟check都冇錯丫
就係唔知衰邊度
咁你relink完之後得出黎既新id file 係咪check過入面都係有齊堆file先
之後就將呢個新id file+埋原本個torres file一齊入落real到
岩岩試左巴打你呢個都work呀
Torres呢個folder使唔使改埋id架其實?
唔洗郁torres
我其實關唔關sider version未係最update事?
多謝命運巴
有冇分牌
我都一直冇搞Torres個folder
但岩岩我試到冇野好試嘅時候就試下relink埋佢
點知得左
Update 咗依家整到本身有樣嘅人
是但啦 總之做到就得啦
拖晒兩個file去relink做一個file?
係呀!反正冇壞咪試埋佢
不過點都要多謝命運巴你唔嫌煩嘅
同埋你整嗰個人係咩id
我係首先relink左第一個有number嘅folder先,player name我直接用新id做名
之後再relink埋Torres個folder,同樣用新id做player name
咁所有改晒id嘅野就會出現晒係finalcpk入面同一個folder度
再將呢個包含晒所有野嘅folder一次過掉晒去sider擺face個folder嘅real入面
搞掂
我用呢個人
https://www.pesmaster.com/s-tonali/pes-2020/player/118171/
我見tutorial條片都有呢個人即係實得啦
我而家試下其他人先
其他人整唔整到?
唔係好想用tonali 整
我試多咗兩個都唔得
呢個唔係干查奧嚟㗎咩
https://mega.nz/#!WopAFQjJ!8e8peHX5uVHOaDgDHT23cm5WmLkM2kqMYXlgfItBnqs
scoreboard-server放入content
ScoreboardServer.lua放入modules
sider.ini 下面相應既位置打:lua.module = "ScoreboardServer.lua"
入到game玩ml 應該會自動對應返聯賽而出返果個聯賽既比分牌同界面
如果玩線下友誼賽 開game之前都可以手動禁l2+r2 會有個半透明界面係上方出現
之後禁l2或者r2可以轉到去揀scoreboard果part 之後禁keyboard打橫果排既9字 再用右姑就可以手動揀scoreboard
除左經典隊果d係fake player fake id
基本上全game其他既球員都可以正常replace到
都係轉唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞