[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
今集射/傳/出波成日省中人
已經玩到無癮 如果佢月尾個patch 都無料到就可以棄
無期望無失望
留個名先。
主力玩Ml, 今集玩5星都好燥,隊友入到3閘線就唔識走位咁,唔知係咪精神未夠高,成日都入唔到波。 不過沒上集隊隊神龍咁燥既。 一時又好神奇,搵個高盤扭既係禁區頂攞joystick妹下妹下又會有分位入, 反而有時專登cup又扭唔過
係咪較左兩邊係進攻區域?
玩牧場物語養下臭雞仲好
係全部球場同一款定每個球場唔同廣告牌都得?
廣告牌係跟個球隊 每隊都有少少唔同 亦會有d係一樣
巴打幾時upload啲靚faces同球場出黎
hello勇c hing
冇wo 佢防守會企到好邊
屌ching, 你進階用咩戰術。
球場十幾二十gb 不了
人樣都要你地學識入先有用
進攻用邊後衛進攻同假翼鋒
防守就壓迫同縱深防線
跟球隊咁咪幾百款廣告牌
你用曬兩樣我又唔明點解cmf會走邊,明明有邊後衛沖上去,俾人打反擊咪小人到仆街。
總之睇落又唔會隊隊一樣囉
好過原版隊隊都係myclub廣告牌
求share
比人打反擊係輸硬
一個直線已經空曬
我想問係咪設定到有d球員
打法比較粗暴較易拎牌?
睇返d慢鏡有時批㬹有時頂波撞人
但大佬呢d唔係我chok出嚟吖?
有蠱惑招技能既球員容易出現比人批爭既情況去製造犯規 自動觸發唔關你禁咩制事
10月尾個DLC會補返意乙既波衫/logo
https://www.youtube.com/watch?v=xBv0rYRJtB8
話說布雷西亞唔係意甲咩 點解冇波衫
pc版廣告牌pack
part1 - https://mega.nz/#!wCghVC6Q!SHh98SgMNy3-AWyu6OfRGEZtV5CxaEt5hp0gerr2HTo
part2- https://mega.nz/#!tawz1AIY!0lecXRfTe72QwcjhjyAZzZhJ2OeuLgTlgB-vXLx8HPw

用sider方法裝 就咁擺去livecpk入面
之後打開sider.ini 打返:cpk.root = ".\livecpk\evo_adboards"
k社一早戴定頭盔 係宣傳果陣有一個角位提及過意甲license都唔等於全部球隊license
你見佢所謂既license就連比分牌都做唔到出黎
有比分牌真係成個感覺差好遠
唔明點解唔整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞