[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
oic 一陣試下先 原來有助教呢個玩法
得閒答吓問題就算啦
之前聽人講有個位係較自唔自動花式? 想問下係邊度較
我一路跟教學CHOK花式, 無一招CHOK到, 都唔知係咪SET左自動花式之類
比賽畫面>暫停>選邊>X>自動假動作
原來有post..
想問問my club點先可以拎多D gp 認真唔夠班課金人踢..
GP都係打比賽/盃賽先有
其實淨係用隻game送比你既coins去抽精選球員 應該依加都已經唔少黑波
唔會輸蝕比課金狗
唔少人0課金淨抽精選都可以砌到成隊正選黑波
我上網dl左球衣果d,入隻usb落部機都ok(有顯示)
但最後匯入失敗,想問問有冇解決方法 (匯入球隊)
睇下有冇down錯版本
最直接係唔用 轉用其他patch既球衣
我頭先試左matchday mode踢左幾場 埋單有成萬
所以先問問係唔係有其他mode玩可以多D
我匯入賽事真係話版本唔岩
睇黎我要搵過新既save了
唔該巴打
頭POST既WEHK有冇試過
未試,我轉頭試下,
命運巴根據以往經驗通常等幾耐先有德甲, 轉返晒真人既國家隊(見到非洲隊好多假人)
宜家唔想開ML住
德甲WEHK已經有啦 不過多假樣姐 冇辦法 隻game本身都冇果d人
冇乜patch會幫你裝曬成堆真樣 有齊波衫logo人名就算架喇
國家隊更加唔洗諗 往年都冇咩人會特登執曬國家隊最update既名單陣容
咁我唔知德甲果堆人既ID, 咪冇得裝真樣囉
如果你唔係玩德甲就是但啦 歐聯都係見拜仁/多仔/04呢d姐
pc玩家可以試下呢個gameplay mod
https://www.mediafire.com/file/lp8onlmqzqdcc5f/PES2020_1.1.2.0_d02.rar/file
記住backup原版pes2020.exe
download呢舊野改返岩個名做pes2020.exe之後放係主目錄
然後禁個exe開game 唔好透過steam或者桌面icon開game
純粹for offline用 應該會搞到online搜唔到人對戰
我試過呢個exe 覺得有少少降低ai既難度,cheating少d
同埋遊戲個感覺好接近demo 所以呢到推介一下比大家試
之前有人提過AMF唔前跑
我終於發現個問題係邊,經過我測試多場,係因為開咗「假翼鋒」

「假翼鋒」效果除咗係兩翼移入中路,同埋同邊嘅邊後衛插上。
原來仲有個副作用,就係將AMF移後,所以你會見到AMF後退。

結論:有AMF嘅陣,唔好開「假翼鋒」

引申:其他你見到唔尋常嘅企站、跑位,試下關咗D進攻嘅「進階戰術」
球員風格?
打ml無論打乜陣
tiki taka加優先接横傳極好用。
中場三角短傳直線,甚至落底屈頭都勁。
球員風格練完後,再改焦點訓練。
ss真係幾雞肋,寧願轉打cf, 或打多個amf好過。
無錯。可試下4312,就知AMF經常前插,入波拍得住前鋒
因為4312無翼

同買球員前睇到進攻風格,但入隊反而睇唔到
琴日玩番MC,發覺唔少人都係打呢個陣
防守反擊 二過一 直傳 只打中路

官方改番gameplay做乒乓波之後 呢D打法更加嘔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞