[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
ML玩咗幾季嘅話 極力推薦巴西左翼Paulinho

第一季嗰陣佢踢利華古遜 19歲 得75 但2024嗰陣簽佢已經80尾

佢勁在好平均 速度 扭波 射波 傳波大部分都升到上90以上 係進攻意識 高波比較弱

24歲開始勁 29歲上到92 33歲都仲係91 34歲先跌穿90 踢足十年
Fifa可以合作打單人online division 但pes係唔得 只可以玩線上合作

合作可以揀公會賽或者休閑賽 公會賽會似返fifa coop division 但搵對手係難過fifa 因為少人玩

去到配對嗰版 會有得加訪客玩家

訪客玩家一定要登入左psn先 鳩開個ac就得 但一定要登入 唔係就冇得用option file啲隊名 球衣

好似係咁

面對cheat狗電腦,一定要產撚到佢仆街

我呢邊啲電腦唔太升到佢咋喎
ok柒咗sor
電腦升人不嬲都差過自己親自升
我買嗰陣佢24 已經86定87
唔係,有時電腦係會隨機爆升一啲人既,有時啲假狗都升到9x分
諗返轉頭 電腦的確係升得好隨機 我第一個save Lo celso 24歲就88 第二個save佢升極都係87
命運巴可唔可以share之前你個舒夫真高樣?我個個有d問題用唔到
五至六星即係咩難度?
頂級球員係五星,超級球星係六星,好似係
係,電腦有時會爆升一個球員勁到痴線咁
今集有得較勁多錢真係好撚爽綠帽巴中意折磨自己玩真實風 我打機就係求爽 用鏝開波已經40億 而且越打只會越多錢

打到32年 大部分都已經係重生人 雖然個個save成長未必一樣 但有興趣打好多季嘅 可以留意吓呢堆人 有好多個都勁到on9

上集喺fifa轉過嚟 諗住主力ml 奈何2019真係太悶 玩左兩季就棄左 淨玩exhibition match算

今集終於體驗到重生人玩法 個代入感真係高過fifa好多
痴線佬
退休
打左一季施治同雲佩斯退左休
命運巴,搵唔返sider點入scoreboard, 可唔可以教多我一次
呢點先激死你,因為邊個爆發係電腦隨機揀嘅,佢分分鐘走去揀個唔知乜水出嚟,你練又唔係唔練又好嘥,真係吹漲!
其實ML第二季開季都已經有唔少年紀大嘅球員退休再生回到十六七歲,有d係自由身有d甚至會係你隊波嘅青年軍出現,。襯呢個時候出貨賣走原本陣中年紀大跌緊watt嘅球員騰出年薪空間再簽呢d再生人玩育成真係玩ML嘅一大樂事!
係,上隻有個白俄翼,電腦練到成96分
https://mega.nz/#!T1InmQDR!D1g7RpcC-O7pLu4tRvREOZsCtamzv88N9l_PN0U21oU
有齊英法意西德,歐聯歐霸歐超盃
scoreboard-server放入content
ScoreboardServer.lua放入modules
sider.ini 下面相應既位置打lua.module = "ScoreboardServer.lua"
入到game玩ml 會自動對應返聯賽而出返果個聯賽既比分牌同界面
咁快玩左十幾季 有冇跳過比賽
今集有得較起手BUDGET 較最大=無限金錢 根本唔洗愁有冇錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞