[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
抽精選球員簡直係送黑波比你 不過要用金幣抽姐
兩場都係84分鐘比人單刀
轉極都轉唔撚到去中堅閘波
戇鳩鳩成班企定定睇人入波
轉人同企定定睇波既問題 睇下星期個patch有冇機會改善
兩場都係咁撚樣輸…痴鳩線
好似仲衰過pes6 年代咁
痴線
就頂唔順架喇我
如果來緊個update唔fix就係咁先
殘廢隊友真係deal breaker
呢度有無人接受出面有個POST挑機

PES討論區】夠薑就挑我機,我炒到你阿媽爛閪
挑乜手機版嚟嘅
ml弱化自己隊其實年年都係咁 佢整ml個方針定左係咁
相信係patch都唔會改變到既野黎
一係降低難度 一係轉玩fifa
斷線果邊直接輸3球
斷線扣體力 另一方唔扣體力
幾日後就會有決定
我會keep住隻game係電腦嘅
但如果都係唔fix嘅咁我應該都會轉返fifa
頂尖算啦~在公平嘅情況下比賽,雖然頂尖又覺得太易...
fifa fix完cm d bug之後其實玩得過
仲未買呀,因為今年真係想玩返winning
點知都係嚇死人嘅ai
可能期望愈大失望愈大啦
https://www.cdkeys.com/pc/games/fifa-20-pc-eng-origin
3舊幾水 幾抵屌
ml劇本設定太重 平時玩友誼賽既ai正常好多 可惜
Thanks巴打
不過我應該係ps4度買
其實ml嘅劇本真係好無謂
根本毫無意義
仲要set到打假波咁
波係面前都唔接真係無言
係 唔係話贏唔贏到既問題 係弱化自己搞到冇癮
寧願好似FIFA咁難度一般 但少好多弱化 玩得輕鬆 用勁球員都屈到機
所以我好好奇咁多代喇已經
konami都唔知咁樣好趕客架咩?
駁唔到亦解釋唔到
咁較低一個難度 其實可以解決到
難度一般 玩得輕鬆 用勁球員都屈到機
頂尖同超級嘅難度好極端,打同一隊波表現係差天共地,超級難度電腦身位可以一頂二而不失,面對飛鏟可以好冷靜左腳換右腳
超級球星難度下 對面個個球員都係超強能力值
有技術可以玩呢個難度 無技術就要有EQ
真係玩到想掟手制 電腦上晒身無問題係豬隊友先火滾
想問計分板係可以裝唔同聯賽嘅
定淨係可以裝一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞