[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
2020呢個post好多新面孔 係咪好多由fifa轉會既巴打
Sider可以裝唔同聯賽
已經走到7788 fifa好難轉pes
呢到都係玩開pes既人多
可唔可以好似evoswitcher咁自動轉
我之前曾經share過sider版本scoreboard mod已經做到跟聯賽自動轉
玩ml果陣會自動轉
英法意西德歐聯歐霸都已經有
記唔記得係邊個po
我喺pes patch搵到個scoreboard server但唔明要點做
https://mega.nz/#!WopAFQjJ!8e8peHX5uVHOaDgDHT23cm5WmLkM2kqMYXlgfItBnqs
scoreboard-server放入content
ScoreboardServer.lua放入modules
sider.ini 下面相應既位置打:lua.module = "ScoreboardServer.lua"
入到game玩ml 會自動對應返聯賽而出返果個聯賽既比分牌同界面
平時都可以係任何界面手動禁L2+R2 畫面頂部就會出現一段透明綠字 禁L2可以轉
直至轉左去scoreboard果part
禁keyboard上面打橫果排既數字9再用右姑就可以去手動轉比分牌
lua.module = "ScoreboardServer.lua"
前面係:定;
我見其他嗰d係;
就咁lua.module = "ScoreboardServer.lua" 前面乜都唔洗打
thx
真係玩開PES好多年, 唔想轉會, 沉迷玩ML
我都係,年年買著屌
又係淨係玩ML嘅同路人!
fifa 轉會
pes既online唔掂 隻game已經少人玩 再分開offline同online
online乜都唔講 淨係人少 連線等好耐都已經冇癮
再講連線質素都係渣渣地
講內容 冇proclub myclub又比佢自己玩死自己
自從精選球員出左之後就覺得佢亂鳩咁黎
枉佢2017果陣推出myclub想谷online 點知自己收自己皮
今集睇得出佢冇乜心機發展落去
仲玩pes既人應該係為左offline多過online
係咪下星期4會更新??
係 出dlc同gameplay patch
唔係wor,PES online 係唔課金黎講係好過fifa多多聲,課少少就夠,同埋都唔會等好耐
同埋fifa玩online d 人係屈花式,搞到好唔真實,PES d花式冇咁屈機
兩面睇 一面係好容易用到勁球員去玩
另一面係大部分人都好快齊腳 變左黑波team鬥屈
個速度講緊係唔課金 頭1,2個星期已經齊腳
呢個已經係一個設計上既問題
個mode冇慢慢經營慢慢砌team既感覺 好快玩厭
最後變到好似玩普通division咁姐
本身今集改左個右姑機制已經好唔慣 正式版仲要明顯冇咁responsive
我都唔知點扭波
易守但係有d仆街係咁用真係好冇癮
例如接球個時fake射,好唔真實
PES都有但作用唔大
同埋Fifa body feint太快,好難守
即係咁,攻個邊用skill move就可以加速
守就唔可以加速,唔公平

好少可正選咁高分,我仲要有三球係角球頂入
自己龍門冇野做冇失波拎5分
對面龍門失5球又係5分 個評分系統根本冇意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞