[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
2012定13有個青年隊假人次次開SAVE都要
好似係N字頭既 CB黎
好似81,就算冇80都70尾
場場一係換入一係換出但其他數值好屈
永遠懷念呢堆人
其他野係勁到仆街 但體能同身體質素練極都練唔到上去
亦都係呢樣野令到好多玩家都會記得呢條友
佢21

同場加映法比安斯基23
打盃賽尾段換入嚟爆 爽到仆街
法比安斯基勁野呀
我個SAVE依家佢37都仲用緊
D反應超快
91重生真係狗屎垃圾都咁勁 擺係現役差唔多係世一龍既rating
完美演繹咩叫砍掉重練
冇樣既不了

但我記得pes有抽過球迷入左落game既,好似都好幾年前,又係冇體能但能力ok的,唔知係咪呢個
巴打打左幾多年?
依家30-31
FIFA隻街頭足球唔覺有咩吸引 完全同11VS11既足球唔同wor
gameplay就一擔擔 pes既gameplay衰起上黎你係會即刻想熄game果隻
但好玩果陣又會覺得係最似現實足球既足球game
總結就係個gameplay好唔穩定
fifa相對就可以輕鬆d玩 gameplay比較穩定 未至於會玩玩下想熄game
可以得閒開黎玩幾場
但係好玩極都冇pes最好果陣既感覺
而且fifa今集個防守鳩鳩地 變到你打ai果陣有時任你爆好易入波
到你守ai果陣又係會鳩鳩地失d無謂波

利申個人犯賤 今年都買左兩隻
閘Shaw
中堅Walton, Bos
防中Kaiser

bos以前打清道夫勁到仆街
我玩ML都買咗lobato,佢係咪經典球員?
好耐以前聽返黎既版本係呢條友係參考巴西果個白必圖去整
但實在設計得太有特色 速度好快但身體同體力太差
變到有速度都係跑1,2次就開始收皮 亦因為身體太差 跑得快有時都比人撞開
係個好奇怪既球員 你話佢廢又唔係好廢
某d能力好勁但又因為身體同體力永遠都練唔上去 所以用上手有種奇怪既感覺
呢班ML原創人其實都算好用,PES係邊集開始冇咗呢班ML原創人嘅呢?
Castolo 集集都係我未買到勁中鋒之前用用下都入好多波
我都唔記得 總之就好多集之前冇左
同埋依加已經係變到冇曬呢類ml假人 全部都係鳩名難記又冇特色
以前果d名易記又成日出現
我們都是Pes老鬼
上黎回憶下吹下水仲好似正過玩隻game
online 點轉陣? 玩極都係 433唔識轉
利申 抽親都中左翼 有五隻78+...
x字頭嗰個我記得個樣好似碧咸
賣CLUB?

賣CLUB既話就只可以用你教練果個陣
最多郁下 上下左右少少
即係速度版列基美?
我就係見佢速度好快,年輕球員黎講數值算好高,但解約金要成億,搞到我要放咗某d勁人同幾好既後衛至買到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞