[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike

一季失九球,平均分得5分

角球真係輕鬆過12m
想問下如果只係想玩真實球隊加經典人物(大細哨果啲)既話,係咪裝patch就得?只係想係ml入面可以用到就Ok
裝頭post既patch就得 但經典人只包括原game有真樣果堆 冇大哨
你拎到12碼先算啦
有,射左四、五次,炒左起碼兩次
你玩左成千場
d後衛都係啦,我9場失一球,平均都係得6.1-5 分。唔入波助攻就會唔高分。

太得閒直頭得5分
冇呀,邊有可能
但係d中場又唔會太高分。
不過要做到個評分其實又好難
Game入面有個位好似統計到你打左幾多場
平均百幾二百場會有一球12碼 咁你拎過4,5球 估計就1千場
我次次都係禁區界上面停波俾電腦產,咁就12m
唔係好難姐 Fifa個評分都好正常
又唔係追求完美 不過pes既龍門同後衛就算 clean sheet都會低分
另外佢永遠都係0.5分一個grade 好hea
踢到曉飛都好 平均都係拎7.5左右 唔明佢整個10分做乜
沒玩fifa唔清楚,不過pes我試過入5 粒都係8定8.5
快齊腳咪好 唔洗新手比老手屈球員
但唔課金1-2星期齊腳認真咩
如果pre order 起手已經送d黑波金波同金幣比你
之後金幣淨抽精選 頭一個星期已經3,4個黑波 3,4個金波咁上下
其他位用住銀銅白波先 第二個星期再抽精選
差唔多已經做到每個位都黑波金波水平
準備轉,fifa 屌你老味玩咁多年畫面冇進步,ea冇誠意,節奏快撚到似彈珠機,1個可以暴走扭全隊

最高拎過9分
今星期皇巴精選呀 發呀
不過無幣抽了
想問下 之前有巴打post過張經典巴塞既圖 果個file係邊到DL
要幾多入球幾多助攻先做到

其實之前post過啦衰鬼
一個星期前, 入球助攻果D唔記得啦
fifa轉會
玩左ML一季
青年軍多左好多16歲重生球員
想請問有冇得熄左重生佢

重生人就係ml同cm既最大分別
自由球員果到都會有一堆退左役既重生球員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞