[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
將個xxxxx.ted放入wepes 之後就咁入game匯入球隊 好似平時咁匯入姐
好似都係較傳球/射門輔助果頁較
呢個必開 唔係真係唔知邊個打邊個
唔係好明
改完id個folder好似搵唔到有.ted 嘅file
冇野了 原來你係指改id入經典人
之前講左改id都入唔到 個id本身係fake野黎
屌你老味拿玻里件右閘迪羅倫素變左大陸佬樣
即係冇計?
假樣姐
暫時係
咁整patch個d人係用咩方法架?我用左cypes(wehk)版入面d經典人都有真樣,但原本應該係舒夫真高個假人唔見左,後尾轉左用pesuniverse個classic patch有返舒夫真高所以想俾返個真樣佢
ps4經典patch果d經典人本身係隻game已經有 有真樣真數據
我諗佢係用方法解鎖班人之後搬落去 唔同改id入樣
明解
咁唯有放棄
https://www.mediafire.com/file/34crm8klet5tpjd/minifaces.rar/file
戰術版上既minifaces可以用住呢個先
雖然唔係齊曬咁多聯賽 但靚過k社果d好多
放入livecpk 之後係sider.ini打cpk.root = ".\livecpk\minifaces"
唔好意思想問...係咪一定要有usb先入到patch...?
ps4係
OK...如果我依家開始玩大師,之後先入返patch改唔改到d濕鳩波衫?
波衫同LOGO改到 但隊名改唔到
ok多謝你既解答
第3季汁靚晒個陣
比人炒左 火都黎...
有無解決方法

唔係炒左你掛
講笑
玩咗咁多年都無聽過話畀人炒 你係咪真係成績好差
第2,3年都第3
又要重玩
係咪你選既目標太高
正常達到預期目標都唔會炒
你仲未講咩原因被炒
印象中揀左要聯賽冠軍
可能甘樣比人炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞