[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
依家係4231

進攻就4213

打算等16歲bale轉到影子前鋒之後轉陣打433睇下點
我ML係踢424:4後衛、2防中、左右邊鋒、1影鋒、1中鋒
MC係踢4312:4後衛、鑽石4中場、雙中鋒
其實我好想打352,但隻game既翼衛冇乜風格岩用
啱啱入手買左 想問ps4最新個patch係咪cypes v2.0?
命運巴,經典隊果d假名球員可唔可以入到呢堆人樣?
定係要起free agent求其搵個人先入到?
經典隊果D假球員係假ID 唔好用黎入樣
翼衛其實用識打左右中場嘅速度型正中場都可以,姐係速度型全能中場
速度、傳球、盤球、防守樣樣有
羅馬科奧倫斯
電腦啲罰球頸撚到
好似12m咁易入
射之前要禁l1+右姑轉去控制個龍門移一移位
射果陣禁三角跳人牆 岩timing都會block到
重生艾迪巴約勁撚好用
老虎真係麻麻地
有一控即射已經差好遠
迪科爾同卡雲尼都係超班馬
技能卡可以練 不過最衰係每個球員最多得10個技能
前鋒的話

我對住kane個技能表黎練就搞掂
Patch完之後正常左好多啦 之前係禁區頂到三十幾碼都必入 一定要移龍

依家近禁區嗰啲多數中人牆 改變方向多左 移左龍反而有機會彈入
三角唔係個龍跳早半步咩 o定x先係人牆?
射罰球果陣係禁三角去跳人牆 以前就好似係禁射門制
唔係喎

有一段時間冇玩 可能記錯
但記得今集一路禁三角個人牆都會比反應去跳
屌你老母又嚟如果你細心睇 你會見到我兩次想拉跌佢 但佢hea拉左兩吓就算逼我剷鳩佢嘅
從後故意拉跌人好似一定會係黃牌 咁不如剷鳩人仲爽
迪斯高勁撚到傻
我都係一直用三角去跳人牆,一陣去測試清楚先
其實飛剷好過拉人,拉人一定黃,飛剷有時黃牌都唔會有
我都有用重生艾迪巴約,好全能,仲要中鋒該有嘅技能卡都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞