[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
乜2017既可以用起呢集到2017有好多樣喎
2017巴塞legend我應該齊曬
當然唔可以直接用 要用方法搞 幾麻煩
http://www.pes-stars.co.ua

呢個網好多2017樣喎
有排搞 我手頭上果堆2017legend同舊人要轉換都有排搞
暫時唔會接觸以外既野住 仲要係廣告link既網down

btw 就算改完id 都仲要match膚色
千奇唔好改左落個黑人球員到
另外仲要edit埋頭同頸既大細 以上係錯誤示範 條頸好短
你想要我可以share比你
應該唔洗用relink 直接係file名改數字id就用到落其他球員到
要呀,些些巴打

呢個版本你係咪要?
之前印象中有人提過,但已經唔記得係幾時出過,想問下下載邊個程式可以睇到GAME入面球員個ID,德甲個堆或一啲非原創球員
https://www.mediafire.com/file/osy0u3zjsbn1prg/ibra.rar/file
做左手腳 應該直接改file名數字id就ok
之後連埋另外兩個英文字file一齊放入real
以前用黎修改球員能力既editor囉
不過今集未有一個完善既editor
呢個我有喇,唔該晒巴打先
今集有冇C7串西蒙尼個celebration
有冇大哨同亨利classic team冇佢地兩個
冇 pes d慶祝動作冇咁跟貼現實
當年dybala個蒙面慶祝 pes都遲左fifa一集先有
可惜,dybala嗰個都幾正
98 eye for hong kong
兩個Sourceimages放晒?? 唔係好明兩個英文FILE點擺,而家入GAME個樣係灰色
兩個英文file就咁放入去囉 乜都唔洗理
總之得3個file 數字+果兩個英文
detect唔到隻usb
就咁ibr同ibra兩個file都放入去wor 唔係淨係抽入面個sourceimages出黎
推多次呢個
真心係我試過網上唔同gameplay mod之後 呢個係最直接demo既感覺
但可能會有人覺得容易左d
pc玩家可以試下呢個gameplay mod
https://www.mediafire.com/file/lp8onlmqzqdcc5f/PES2020_1.1.2.0_d02.rar/file
記住backup原版pes2020.exe
download呢舊野改返岩個名做pes2020.exe之後放係主目錄
然後禁個exe開game 唔好透過steam或者桌面icon開game
純粹for offline用 應該會搞到online搜唔到人對戰
我試過呢個exe 覺得有少少降低ai既難度,cheating少d
同埋遊戲個感覺好接近demo 所以呢到推介一下比大家試
推多次呢個
真心係我試過網上唔同gameplay mod之後 呢個係最接近demo既感覺
但可能會有人覺得容易左d
跟捉。將最出面ibra轉做想改的ID,然後放入real,跟住入面3個file將拉莫斯ID轉左想改的ID,另外兩個英文唔理,都係唔得。我有冇錯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞