[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
移龍門去另一邊,射之前又移翻原位就破到
邊有咁手快
對電腦好輕鬆咋
綠帽巴分享多次你個角球入波大法

重點係要外彎

我覺得左路用右腳斬,右路用左腳斬好有用
我懷疑係因為我打6星所以難入D
厹不入就瘋狂刷角屈到入
我都係尤其打比 電腦最中意喺你拎波之前 就從後剷落去 次次頂盡都係黃牌 打多左我都係咁剷返佢轉頭 得身位嗰啲又係照剷 好撚爽 心理都平衡啲
我追啲冇波既人黎產,仲正
個人覺得個update無咩分別 仍然係會強化電腦隊同弱化自己隊 我玩master league legend難度呢個問題好嚴重 對啲弱隊仍然搓到巴塞咁
係你玩legend姐
legend級真係太痴線
你都識講係legend難度...
你直接當電腦隊個個都總評100球員就OK
咁我不如玩返Fifa啦 就係呢個唔合理原因先玩返PES 無咩理由對面弱隊啲傳波吓吓到位唔甩唔彈高 我隊明星隊就會耐唔耐傳錯位彈走
同埋一比零一定要搓到完場 如果唔係對面隊又會能力提升㩒住嚟打自己隊又誤會又發夢好快追和
唉 唯有遲啲試返superstar睇吓會唔會真實返啲 贏輸其實真係無咩所謂 我係想真實啲咋
要真實一定唔會玩legend簡直係自殺難度
如果你唔介意易玩得滯 可以試top player甚至professional
會正常好多 少好多劇本
學吓李斯特城,較低兩個難度,贏9-0無難度
想問下ps4版有冇得換歌 今代d歌好冇feel
所以我而家都係玩top player算
唔想日日收工返去仲要勞氣
新update加埋evo搵到個gameplay patch都算合理返
輕鬆每晚玩下就算
好易輸d禁區頂既射門
點解K社唔整埋朗隊 伊巴呢D球員
想問pes 2020 點樣同Frd同一部PS4 上網同人打?
新手pes fifa轉會 thanks
要真實我覺得五至六星就ok

如果你明星隊既人五星應該都無敵
唔太肯定,但可以熄某啲歌既

不過近兩集啲歌真係
朗尼季中就有啦
我記得以前試過,好似係開間房等人入咁上下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞