[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
最慘係呢個難度連自己隊友都弱智埋,低一級難度都仲識走空檔,一開頂尖完全唔識走位下下焗住回傳
又唔洗改id 有問題都係本身個file有問題姐 唔關事 冇野做到
高難度唔係因為電腦有幾勁 而係自己隊波有幾廢
咁先乞人憎
玩多D
頂尖其實好簡單,電腦AI進攻得果兩三招,好易守,有時仲好弱智
所以問題係進攻,試下陣式同戰術進取D,同電腦打對攻
當然,玩家嘅基礎控制同團隊足球意識要有
手機版?
K社尋日出隻App有Bug,今日出咗新App Update
咸爺同星仔, 有無巴打抽左

下星期出DLC同gameplay patch 食粥食飯睇今鋪
姐係之後冇咩機會大改?
我估係 遲D再改咁不如等下集啦
我認為呢個patch之後就唔會有大改 會定左今集個水平係點
人地fifa都可以一個月內fix career mode堆bugs 簡直係災難入面重生
pes由demo之後就開始回落 再唔爬返上黎就係咁先
咁睇埋命運巴同其他網評價先再決定買唔買
抽左7000金幣左右先抽到碧咸
如果佢有個d咩抽幾多轉補底必中嘅
我都想課試抽一下
頭先打緊個1200評價嘅香港玩家
贏緊4-2,70分鐘走黎斷線,真係嬲嬲地
7000可以抽70次精選黑波
你走去抽個碧咸 係咪多錢得滯
唔fix個gameplay真係好難落去
面對面傳波頂波無反應去接真係好撚頂
人地後場長傳上去我禁極都轉唔到後衛去搶點
碧咸fans無計
唔當你贏?
嘩屌
高波跌落來dup到個頭都唔撚去接波
想點呀大哥
跟住又波追人隊友都可以唔迎波眼白白俾人瓦解單刀
我真係好想棄驚呀屌
開局個LEGEND波咪抽中垃圾星
d電腦成日見到個波係前面都硬直唔撚追
睇命運巴評已夠做
原來我玩緊超級球星隊友弱智化唔識上前等接應高波頭鎚又俾電腦包辦晒
我真係屌你老母
次鳩次轉人都轉撚到唔知點咁…企撚晒響度又唔撚郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞