[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
20歲或以下 overall80或以上 全game應該不出10個
重生人喎
以為現役
重生人16歲起手升 好難唔過80姐
所以佢話23歲得75果D賣得啦
佢應該係指現役 重生人冇咩可能咁廢
同埋佢應該冇咁快玩左7,8季
今集好似唔限一隊人數?
我會keep著外借,就升盡先賣
借出去好似慢過自己升
以前留意到由頭到尾係ai隊成長既球員過左幾年都冇升得好高
點出廣告小白果招扮射傳波?
禁完射門制臨射之前禁直傳制
暫時玩落同fifa最大唔同係中場現位攞波同傳波既數字都偏低
例如我fifa佐仔場均可以傳5x次
黎到we得2x次

同埋d球員賽後評分都唔能夠準確反映出表現
今晚try try先
有機會爆升既,但係d 6字頭真係用唔落
賽後評分不嬲垃圾永遠係0.5分既差別
龍門冇乜撲過波就例牌5,6分左右 甚至有多次救波但一失波就一定唔會高分得去邊
中場傳波次數少主要因為pes既3線企位都分得比較開
1,2腳波已經可以由後場傳到去前場
前中後條gap大到係可以無視個中場
係囉,好似前鋒勁就夠用咁

如果解決到依個問題,隻game應該可以更上一層樓
你唔試 佢咪永遠都咁廢
升人既樂趣就係由最初既廢育成到勁
都岩既
等下月尾個patch囉
官方聲稱會有改善 企位會緊密d
其實呢樣野整得咁差 都就快變籃球game咁打快攻 傳幾球就完結到個進攻
但個gameplay都玩落算係咁 證明都係有d潛力既
錯覺 都係來自gameplay既唔穩定
一時衰到玩半場就想熄game
一時就正正常常冇咩特別
一時就覺得好玩
真係 唔知點解會咁
成日以為自己心情問題
24,5歲開始跌果啲應該係速度型球員

其實條線今時今日都會睇翻球員能力黎估計

大概24歲左右,如果你既訓練範圍係唔練速度,咁速度會開始跌

所以速度型球員大概26,7歲就開始慢慢走下坡

而中堅、龍門相對跌得慢,有啲龍門成28,9歲仲升緊

以前見過32歲仲係發展中
今集真係好鼓勵暴力足球,下下用爆蘭尼撞低對面啲球員拎波走
一隊40人為上限
有時黑過北京電視機,俾疤同鏝屈都算,上集對阿仙奴,半場4粒,下半場10鍾4:4,之後我輸返7:8. 一吹雞即刻熄機
再開就正常贏2:0
希望今集小d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞