鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
推你
團結=力量=精神
係好重要嘅基礎,唔好畀人分化,可以各有意見但目標保持一致
講得又幾啱
今日陶公子都講左, 日日打無咩意義.
push
多元抗爭
近排airdrop真係無曬
推推推
大家重新組織下
咁你行咁耐邊次有建樹啊?仲敢講五大訴求?講緊釋放義士係一定無撚可能,除咗只有贏政權洗牌先做到。勇武最少俾到班狗壓力,體力消耗,請問你又做撚啲咩?無勇武一早過撚咗啦,靠你用愛威化世界穿透坦克,淆你就認啦我地從來無一次割鳩你,都唔撚明你有咩資格割番轉頭仲話無建樹
推一推
咁你話勇武短期耐可以有咩效用呢?
真革命?冇本錢
推翻中共?一段時間先會發生
所以其實而家最主要係keep住運動momentum,有公信力嘅民調繼續做,同埋民間議政。當政府空轉、區議會空轉,一有唔公義嘅議案就可以和勇結合施壓,咁可以keep到落去。既然係咁,講返929 10.1 勇武其實對運動momentum幫助唔大,就算好似8.5 又點?我相信好多香港人都會有D fed up(唔係話麻木,係心痛而義示被補,同時momentum繼續跌)

所以黎緊10.1 真心覺得symbolic有國際image嘅行動會比較好。
同意
如果要獅鳥,再比cam影到啦,國際線個邊觀感會好差,如果比cam影到對家出手,先再獅鳥啦
支持唔洗個個星期同popo正面衝突
研究新模式抗爭

和理非寶寶好怕衝衝子寶寶被消失
愛你地
高質
認同 打得多大家都攰 不如食下腦諗下之後抗爭嘅行動 用多d文宣宣傳好過日日打打打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞