鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
總知有不同意見就冷軍 慣左啦
PUSH
直接打擊背後既人,搶盡10.2國際頭版......

eg. 揾何君妖, 一齊唱<願榮光歸香港>???
push

文攻呢排有疲態
大家要繼續努力
問題冇不反對通知書,想唔打都唔得
"只可能尋國際既幫助"
睇完呢句,我只可以講你班港豬唔值得民主
pish
如果可以全香港人各區組成超級人鏈再唱歌,畫面一定正,但10.1預打到7彩
咁你講下你和理非升級到啲,擺工擺買塞鐵邊樣真係成功過,屌撚晒吉野家仲晚晚爆緊人,你繼續貼牆褶紙好大聲音啊,人地就坐冷氣房笑鳩你咋,精神攻擊又贏咗我地,精神勝利法,純和理非活動回歸咗22年請問有邊次係成功?
我都想和理非呀
但當拎2張八達通都比人屈偷野拉既時候,
仲可以點出黎呀?出黎比佢任拉
我同意教授所講
但現實環境好難比我地再和理非大遊行
pish
Push推Pish
追求公平、自由、民主、公義、人權從來都唔易
漫長的道路上需要你支持我,我扶持你
儘管有時惘然若失,我們也要自信起來往前邁步
有咩嘢唔想失去,就努力捍衛同守護
現在就用自己雙手實踐夢想,迎接未來

短期目標:提升港人身份認同
建議:各有各做
中期目標:區議會(94%民主產生,27個鄉X)
建議:關注身邊人,團結一致,各有各做
長期目標:強化民主陣營勢力
建議:抗爭生活化,減少比錢極權陣營,各有各做
終極目標:民選議會、民選政府
建議:國際戰線、傳播公平民主思想、滲透內部

@謠言係疫症•不傳播•去求診•澄清藥
@FakeNews係Cancer•不擴散•求事實•惡就割
@接觸資訊時,腦袋要清醒

只要爭取民主團火未熄,還是有機會達成目標
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;
@Template@
每日任務:1. 讀書、識法律2.運動、鬥長命3.幫襯良心商店、抵制送中商戶4.開AC玩國際戰線 (Twitter, IG, Facebook, Reddit)5.多發佈正面資訊、冷處理負面POST6.十點咆哮發泄7.訓覺前思考思考思考下,各有各做
每星期任務:1. 低消費、高儲蓄、罷買日2. 教育家中兩老3. 去連儂牆幫手
每月任務:1. 換美金,走資2. 陪審員/派傳單/放映會/各有各做
或者做唔足,但我會堅持到尾;Best effort,你呢?民主尚未成功,同志仍需努力
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
理非可以做的事https://t.me/TakeActionWithYou
良心與無良商戶https://www.wordsofmouth.net/
@Template@
Version 2019.09.24

黑色
換個鬼佬講中計
推多d冷氣軍司幫手文宣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞