鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
同意,幾乎比淋病成功轉移
推你但不推文
雙普選先係唯一方法可以消滅班仆街非民主派
唔係點投點配票都係輸,個制度唔撚合理
剩低立法會會期有冇可能改制取消功能組別
我地有冇方法令功能組別議席失效,文宣武鬥都好
五大訴求呢個先係最關重要,但今日行動離呢個最遠
美國制裁Wishlist
10.1全港唱願榮光
push
[和理非行動]寫信,Letter to the world
https://lih.kg/1590280

岩岩諗咗一個,雖然係左膠d
sofar 新建議整合:929 10.1

1. 中共黑材料
2. 代表希望 全民大營graffiti 飛紙鳥
3. 舉各國旗感謝+要求人道援助
其實可否首先focus d講10.1嘅對策。諗下Media會影啲乜野message 特別在國慶。Hong Kong is not China! 嘅野。唔係慶典,係香港人一齊唱願榮光歸香港。一齊做Eye for Hong Kong campaign 手勢。一切嗌stand with Hong Kong. 一切可以簡單啲,唔好咁混亂。用人嘅數量、一致性達到振憾效果
10月1和理非 我係中共開心到飛起
因為d勇武日日屌和理,唱歌寫文出廣告做乜都錯
得勇武有用,完。
4. Wishlist

5. 歌曲頒獎禮
終於有人講,日日打門口狗有咩用,要收拾既係地主
和理非火力全開
推,好有見地,十一俾全世界睇香港人既意志,更有說服力要美國援手,亦都保護到勇武巴絲,吾可以再要勇武再冒甘大風險
pish pish
岩啊
之前嘅人鏈真係好震撼、好感動,完全和理非手法,贏到全球關注! 要更多此類活動!
其實單純以民主自由公義作號召就有咁多人肯勇武已經係奇蹟
係生活水平依然咁高嘅情況下根本不可能再多
咁你係咪就放棄?唔係嘅話就收返啲悔氣說話 諗下仲可以做啲咩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞