鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
認同
push
Yes it is not as effective but it is one way of keeping the movement alive.
Engage the US, so they have stakes in this as well.
tui
我覺得ok
支持呢個
要有新意,即係要令佢估唔到,咁就等我吹下水,睇下會唔會刺激更多手足有更好嘅建議:(脷伸:我呢啲擺明未到班,但最少撩人鬧下又可能引到正建議)

1,佢既然預我出去撚狗,我就偏唔出。又或者撚一陣,啲狗一出蒞,我地就散,仲要散到無晒影。咁佢可能會估我地去其他地方玩,但就令佢撲空。

2,推文宣。影印大量各部門嘅大話紀錄,製造市民對各政府部門嘅不信任感。目的係令淺藍變黃。但只做文宣,唔用口去說服同爭抝,以免產生衝突而破壞文宣效果。

3,自發做義工去令更多市民知道我地唔係想破壞香港,而係為香港好。例如捉老鼠、清垃圾、幫老人家做嘢。

4,勇武帶動不同區域齊唱歌、叫口號、做人鏈。因為佢地最有氣勢,最有火。目的係令軍心一致,推起士氣,遍地開花。
push
技窮
大家幫幫手,貼唔到文宣既可以幫手周圍airdrop 比其他人,宣傳928, 929, 101, 文宣連登同tg 好多人post 好易搵到,揀你覺得整得靚又有用既就得架喇!唔好浪費左手足既心機!
因為依家勇武首要目標係警察 而唔係政府囉
次對對警察 受傷始終係手足,返正黑警都唔執法拉班藍屍暴徒,可以發起全民制暴藍屍行動吖
教授睇野係有sense啲
應該要繼續煲大新屋嶺,十一國喪
要表明5 demands not one less
繼續搵唔同國家既手足,係外國幫手推
只要外國既手足俾支那人搞,外國新聞界都會幫到成件事
係香港幾多人撐但係無人知點都唔夠全世界關注

離十一仲有一星期,要好好利用時間
幾次遊行黨鐵同班狗全封,然後你話唔夠人係因為市民唔支持?
未出發黨鐵站已經打緊啦,點行出嚟呀
push. sanction list 值唔值得整張呢?
dq議員果個人唔好忘記
班仆街連遊行都唔比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞