鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
收撚皮啦 屌你老母殭屍五毛p牌狗
第一日已經講要對準目標
不過你地鐘意發洩
要出大量文宣講解真普選可以解決另外四大訴求,同香港長治久安

真普選就係實現主權在民,特首權力來自於人民,特首向香港人負責,以香港人利益為先

集中訴求 政府就唔可以分化我哋!
Agger
其實#1已經講左有咩要做
I now recap in Cantonese

<即時可以準備>
1) 全LIHKG 1人1Twitter行動
效果︰準備全民retweet + 推trending

2) Hong Kong Sanction Wishlist,全力英文,附充足證據,全球可觀看
效果︰攻勢輸出,配合人權法 + 全球馬格尼茨基人權問責法,全球追究到底,7x24全球朋友隨時觀看罪證
=> 追加Critical Hit︰首52位幸運兒可入選啤牌,下次同Solomon Yue, Marco Rubio, Nancy Pelosi, Chris Smith見面時可當面贈送記念品等大家一路玩啤一路記得D名,走唔甩

3) 10.1全港唱歌,晚上人人Twitter retweet推trending,10.2搏上全球頭版
效果︰士氣Buff,避扣血,全球睇到你個身份 + message + 苦況

<後續多途追擊>
4) 自由篩App正式投入服務
效果︰建立親自由派經濟體,削弱加害市民既機構

5) 整理好反修例運動網站 by me0w + 全球派發名信片游說多國立法
效果︰全球文宣,德國,英國正式立法加入撐港行例

6) Glory to Hong Kong 推上音樂榜
效果︰全球文宣

7) 政府唔肯做獨立調查委員會?No Problem,我地代佢做!
效果︰以我地既角度,將6月至今所有暴徒行為,打壓,受過既苦記錄低,角度由我地自己定,出一份英文"香港市民調查委員會"報告,全球派發,大學/政要人人取閱。香港政府disagree,覺得我地偏頗,bad-mouth佢?咁你自己就要答應搞個獨立調查委員會出份正份報告駁我地囉。

8) 隨時用︰人鏈 + 唱歌 + 全球遊行 + 登報 + 遊說政要 ,同Solomon Yue + Rubio傾計 + 推trending

諗到再講
全民國殤日
推呀 講得好啱
push
行動post: 10月1日 五區革命
https://lih.kg/1585140

Reading: [超緊要] 明報講出咗運動延續落去嘅關鍵
https://lih.kg/1592546

Reading: 鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?
https://lih.kg/1590012
推!制裁list 同 10.1唱歌 兩樣都唔錯
推 文宣唔係萬能
唔係話下下打完人做文宣就得
重點係每次輸既都係自己友
推!
Push
對付高官建制派
影響佢地私人生活
點搞都唔會有人有底線
宣傳上亦都好睇好多唔洗下下暴力畫面
商家方面集中對付黨鐵 tvb 美心
發揮我地人數優勢務求令佢地跪低
人權法通過前夕國際方面要全民twitter加強文宣
up
Agree!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞