鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
又係吹 10.1 和風,共匪唯一目標

支持勇武手足自由發揮

兄弟爬山,核爆都唔割
Push
推 之前好似見過有list
外國傳媒已經報示威已經報到厭,大家去各大新聞網望吓就知。
上兩個月幾乎日日上頭條,呢家縮到都見唔到咁濟。
要明白人都係貪新鮮,如果示威衝突的劇本每星期不斷重覆,事不關己的外國讀者點會持續關注?
Push
你解釋下點解上次港島起步班狗唔即刻清場你講得通我服你
Push
跟著呢?過左咁又點?自自然然就有民主?做完港豬未?
咪係,痴撚線
依家根本想集會到6點前都唔得啦
集會開始幾分鐘後就舉旗

成個活動已經被spin左變打狗活動
但明明優先針對既應該是政府

我諗已經無人記得當初有好多條左膠不停想人圍狗屋, 而家已達到佢地目的
Push Push
係事實!但次次大遊行都比班黑警、奇鐵用好多理由搞到去又去唔到,走又走唔到

去唔到又聚唔到,去到又會比班黑警搞到變蠻力抗爭,又有黑社會出來搞事。打又唔係,唔打又唔係

我都想問佢到底我地可以點
係時候另覓出路 諗下新招
支持💪🏻💪🏻💪🏻大家10月1日前休息下先啦
P牌 照推
Push
我們需要創意,現在非常緊急,再沒有全民參與的新活動,就會越行越窄,一定要越行越闊先有希望,覺得香港已經飽和就向世界擴散
講左等於無講,根本唔係想淨勇武,依家一聚集都未行完已經舉旗話非法集結,唔打就等於各自返屋企,或者好似佔中咁坐係度俾狗拉。如果有任何和理非方法可以產生更大國際輿論或者落到中共面,我都願意做。

如果係金鐘中環一帶嘅各國大使館集會或者組條人鏈連住,仲要同時每人掛或舉住各國國旗,有冇得諗?
同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞