鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
幫推
班議員高官先有影響力,打門口狗有咩用
贏政權洗牌

咁你努力
可能之前要focus係撤回呢個近火 變左大家覺得真普選係下一步
而我覺得依家貌似撤回左 可以多啲提真普選

btw咩focus都好 和理非需要新tactics去宣傳/做
因為宜家咩活動都會有狗出黎搞事 最後都係衝突收場
講到好似我哋日日爭取打交咁
push
push
部分同意
普選唔一定可以有效制衡親大陸嘅力量
不過無普選,香港人就一定無得選擇一個真正代表市民嘅政府
有無可能唔等泛民自己搞呀?純粹提議可brainstorm
本身一早要多啲討論後續, 但最近幾個星期 連登好似痴晒線咁, 又fake news 又831偵探團, 乜都無討論過....連10.1點大搞都仲未有共識
攞返政權班狗就可以慢慢清算
岩呀 要多d進攻啦
講開國際戰線
而家全球講緊氣候問題
根據WIKI, 全球溫室氣體排放第一位係中國, 足足多美國一倍
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_greenhouse_gas_emissions
但而家左膠返而屌美國退出氣候成員, 而唔係屌中國放咁多排放咁多
要話俾全世界睇, CHINAZI 唔只係NAZI 咁簡單, 直情係地球毒瘤!!
抗爭新模式
大家非常成熟去撚狗
真的是要靠外國勢力 現在反中共情緒高漲 我們何不食住個勢呢?
美國一過法案 可以出師有名 而且仲會一步一步加碼
好多國家都會跟美國玩大陸

我們比五年前手牌好好多

手足 兄弟爬山 各自努力
推 大家出返黎做返多啲野 文宣又好 口號都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞