鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
929 global anti-totalitarianism rally!!!!!

大家大力宣傳啊!
大家請正視
Chinazi 一定要推
因為好多人只係口頭勇武 出黎就有機會俾人拉 唔好搞我啦 不如搞多D打飛機活動俾我扮有出力算啦
大家成日話"幾月幾日之前唔回應就行動升級",有冇諗過行動點升級?打什至殺人,唔同大家論對錯,點都係最後一步先用,有冇想下除打殺外,仲有咩可以攪?
例如:
1 千人去林鄭屋企門口倒立10分鐘抗議
2 幾百人響政紙門口裸跑什至公開雜交
3 整個吉大桶,號召萬人痾屎尿落去,再倒執政總/林鄭/中聯辦門口

唔好話上邊啲野核突,如果殺人都夠膽既話上邊啲根本唔係野.如果話上邊啲野唔夠膽做,咁下邊又如何:
1 去海牙法庭告特府/林鄭 (唔知有冇人做緊)
2 篤撐暴警地產商,submit report去國際trading association,點都整花嗰啲地產商隻底,等佢做國際生意時click下佢
3 俾個report國際獵頭公司,篤晒撐暴警地產商,港鐵,政府高層,點都阻下佢地搵國際工
4 去amazon,搵佢幫手申請ISBN,出逆權小說,逆權漫畫什至逆權色情小說,放上Amazon賣,作長期籌款
5 排逆權舞台劇,出外參賽演出
6 整隻逆權game放上google play/itune
7 仲可以千人用毛筆,唔同字體寫"𨳒林鄭,𨳒中共"跟手仲要俾"蘇富比"拍賣...
8 仲有可以整多首歌"沒有中共的世界"(出埋英文版,"World Without CCP"),傘至同名小說/動畫短片
等等等等等

大陸人抗議法院判個"官二代強姦犯"無罪,都識千人法院門口做"掌上壓"
(大陸法院判個"官二代強姦犯"員係做"掌上壓",冇強姦).
後生要諗多啲野

大家諗左升級做咩先好講"幾月幾日之前唔回應就行動升級
pish
下下都核彈 爆得多
點爆都係平地
健力士世界大全 record:
3 Millions of people singing the same song over and over within 3 hours at 3 locations starting at 3 pm. (dreaming)
岩既 你個professor 又無講錯既
而且我地硬碰硬係由頭都無贏過一次 難聽啲講每次都輸緊人數出去 同埋香港示威者最鍾意拎光環

轉做智慧型就可以將個光環發揮到最大效果
好有見地 其實打國際線成效好大
當10萬人 佢點同時間拉哂返狗屋?夠鬼警力做咩

咪係到嚇和理非啦

就算武警落黎幫手拉都要有地方安置

要知道拉完出面10萬之後 其他地區街坊係會幫拖 到時就骨牌效應

班狗就算幾白痴都唔會搞到自己無哂安全地方
Wish list 呢個幾有創意
呢期和理非唱緊歌 咁時間係得咁多 做嘅嘢一定少咗架
講左好多次啦
咁鳩 唔係啲字大隻就有用
依家係講緊我地不得不承認手段越來越少
你敢不承認?
無人話勇武condom
而係話要開闢新路線
tui
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞