鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
推推推推爆佢
除左勇武仲有咩方法?
Anti-Chinazi
無關係
你有冇做721白衣人恐襲?
有冇做831差佬太子站殺人?

有冇做新屋嶺行私刊?
教授講得啱㗎。就算真係要勇武,一定要開拖打人咩?

7.1嗰日,有唔少甚至淺藍都話「打爛野係唔啱,但係我明白同忍讓到」。

究竟點樣先可以keep住爭取支持?呢個係重要問題。身邊有淺藍朋友成日都問,究竟示威者想透過某日嘅行動有咩效果。佢哋一定唔會上街,但係佢地坦白 「如果你畀我地睇到你嘅策略同目標,就算我唔認同,都絕對會忍,甚至玩下手做埋校巴司機添」

大家成日屌鳩和理非一成不變。咁如果個個星期都同差佬群毆咪又係一成不變⋯⋯

同埋持續群毆,被捕風險大咗,只會令手足數量越嚟越少。究竟係 「『我慷慨就義』攞光環」係 「我地最後要成功爭取」 邊樣重要?
Pushhhhhh
其實撚狗根本無必要

黑警坐係狗屋食住雪糕,睇住CCTVB 影住你地班義士大頭相,訓醒食飽就出來扑柒你地,捉幾個靚女嘅返去輪姦,再明日4點鐘作古仔,講大話,話你地班市場好暴力。
大力推
我記得美領之後果幾日,大家去商場唱下歌
唔夠兩日,呢到就有好多POST狂洗版話個運動就黎死喇,冇哂行動POST之類
所以大家要小心5毛帶風向,對家就係想我地沉迷和警察打鬥
勇武要休息下,回一回,想下點樣組織更多人手

目標一萬個人
push
唔好屌我,我唔prefer現階段殺狗㗎
推!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞