鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
真,每日無底線嘅暴力已成常態,無新聞價值,係殘酷但係現實。鬼佬教授建議可行,推一推。
萬國旗啦屌!
但就係冇中國旗!又有noise 又激撚死支那!
而家重復每日比黑警打同拉⋯⋯
最離奇係玩國旗呢啲高危嘢可以唔保護自己⋯⋯今日拉左個13歲女
完全唔知為乜不斷消耗人員

咁勇麻包袋又唔見做
都可以,總之同民主自由connect 嘅國家都可以

台灣旗都得

係唔舉中國旗
文宣唔係唔使做
不過比起6-7月係小左好多攻勢
但你都要明個運動行到今日成四個月都未停
好大程度係因為警暴引發到咁多人不滿
我知你有無睇 大西北走難 主因是大西北地形,咁往後淨是打唔遊行?
佢地覺得有國際幫手 中共聽日就會自動瓦解
已經好撚技巧
係強姦犯高度圍捕
同黨鐵落閘
大家要出黎行下都好難
終於有清醒post!!!
根本獅鳥火魔法爆鐵就唔應該變主線/focus
我地無哂三個月前靈活性同機動性
要贏一定要connect全球
我地三個幾月贏咗咁多道德高地同輿論子彈
點解唔好好利用要同黑警藍絲打交
777一早諗好哂啦 派哂班細出黎 你地掛住打 邊個理班官
我覺得對家班小粉紅比起之前少左晌網路上宣揚愛國同鬧我地係港獨都有D影響, 少左D彈藥俾外國勢力睇到佢地點樣欺凌我地同外地港人
加強文宣

依家所謂義士只係自我陶醉,唔係爭取認同
每晚鳩叫、每星期燒狗鐵,有冇令到多左人撐你地?
學生們再有冇公開著校服支持行動?去提堂邊個政黨搵律師幫你地?外國仲有咩行動聲援

放晒十八區搞事,係令到差佬集中唔到對付你地,但咁又點?咁做有前途?
呢度啲人只係諗緊點樣唔俾人拉,繼續自己嘅「抗爭」
推到有人搞 制裁list
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞