鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
訓醒又推
8月頭已經提過
你地諗下由上個月開始有咁多人提過唔好圍警署係有原因架
agger
醒呀各位
good to know this post still on hot page

制裁list一定要有睾葉虎
要對準番政權

唔該和理非幫手做
勇武其實每次出完都好攰,忽略文宣工作唔好奇
係時候圍各大官員及正苦活動
文宣非常重要,共產黨有兩子:槍桿子同筆桿子
G20 巴打曾經做過既豐功偉績引起外國注意,八年抗戰都不是國軍單打獨鬥皇軍可勝
美國佬肯幫忙,因為我哋輿論戰占上風
Agree
推推推 當局者迷 旁觀者清
push
Up
PUSH AND SHARE!!
而家政府班仆街已經開始想做弱者扮受害者。如果我地而家呢個moment 仲係focus 係每個禮拜點同班狗開拖或者點畀佢開拖或者點對d 廢老報仇嘅話唔太抵,係時候著重番多d 事前文宣嘅野多過武力後事後文宣。如果d 藍絲只係做撕紙狗嘅話盡量由佢地撕,咪當佢地幫手update lennon wall ,佢地一日唔打人都唔好郁佢地。

成件事拖得好慢,開始少左國際輿論理香港,呢排d 咩CNN BBC 都冇以前咁大規模報道,如果呢個時候我地有人唔小心點錯相就大鑊。

可能都有人會話共匪都係屈得就屈我地照學,到時真係點錯相就是但spin 佢做左乜春乜春,但問題係我地有嘅係得輿論咋嘛,我地都冇共匪嘅武力可以令到我地唔駛理人講咩,做咩都得嘛,有嘅話我地晨早推翻左個政府啦。我地要做番個弱者先可以再R 多d 國際左膠支持,準備全面同中共開拖。

都係嗰句,人不犯我我不犯人。而家班戇鳩唔郁手先嘅話,我地盡可能唔好郁手。武力係我地冇嘅野,但輿論係我地而家仲有嘅野,唔好連輿論戰都輸埋
Push!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞