鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
國際戰線 全球反極權遊行 西雅圖戰區
https://lih.kg/1590594
所以轉成極致和理非,遍地開花,十八區商場大合唱?
唔好只集中警暴!
唔好俾仇恨支配自己,唔等於面對歪理沒有仇恨。

以武制暴 光復香港
冇人想打交,但係你搞活動基本上唔係撐警都出唔到街。睇下美領就知。

當然支持文宣。不過唔係個個都識。可以整番個文宣版新手上路/轉職方向。
一味批評又唔比建議 又係咩玩法
圍狗屋既你地又肯定係勇武?
點解過左咁耐仲未相信勇武智慧同決定
而家係暫時最新未有針對政權既活動 但612對準左政權 又可以點?
其他活動 警察作為政權既第一道防線 對付佢地係好正常
對準政權打老解 你肯定香港人會做到?
中共都未必出啦 人地笑你看門狗都未打羸
Push
推,一語中的,講得太好
係時候諗點對應林鄭做show 啦
冷氣軍師站起來
Agger
唔好再比政府轉移焦點
林鄭宜家可以鬆一啖氣就係因為佢目的已經達成
pish
推,無咗黨鐵,遍地開花?
有道理
Push
唔係唔打,只係唔同方向都應該要有
其實係d黑警不停挑釁
你打得贏班狗?依家香港黑警點止3萬人,你點打得完。

次次提完意見啲人就話點解你唔去做,咁得啦,講完又唔聽,淨係話尊重前線嘅意見,屌,依家根本俾政府將所有注意力轉移到班狗身上。有冇諗過點解班狗日日都開記者會呀?高官個個唔洗煩,就連班保皇黨都冇事。擒賊先擒王呀!

講左好多次,要班狗驚就善用老豆搵仔啲資料啦。淨係識用激光筆、播肥媽啲歌圍狗屋佢地會驚?根本啲人就係自high。

就算你話果啲人唔係勇武,咁你講下點解前線整完rb唔走,係要打陣地戰?rb唔係幫忙撤退咩?個個整完就企係到,結果班狗衝的時候先走又比狗拉。走=輸?

掩護完和理非走,咪撤退囉。根本為打而打。仲要完全傷唔到啲full gear的狗,咁樣好咩?勇武每次出動的目標係咩?完成目標點解唔撤?

我係認真想勇武減少犧牲,用最少嘅傷亡完成目標應該係用到嘅第一原則。
大合唱其實都可以提升香港人身份認同感同埋國際關注。
但我上面主要分析既係點解我地以前可以玩到咁多野,
係因為個陣仲未受到依家既打壓,
例如唔批不反對通知書、黨鐵配合停站等等。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞