鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
搵油水唔係問題,問題係對件事有冇幫助
專打官司既612基金(佢話)但,贏(特赦)左咪唔洗打

高鐵,三跑,14年,打壓無黨派政治素人,請演員扮市民
呢D野唔可以當冇發生過

票可照投比佢,但成效我真係睇唔到
可以勇埋十一,無問題,個問題係持續性

和理同勇武係不可切割,但而家討論係將個焦點放番去爭五大訴求,如果勇武到可以直取訴求就無問題,但現實可行嗎?所以而家係諗諗討,點樣可以爭取主動,手段就後話
推呀
Push
而家晚晚都旺角狗屋,我都好confused
趁而家香港酒店咁平,
擺明車馬勾結外國勢力

召喚歐美朋友來香港,
由和理非手足帶佢地行6月9至今嘅路實地考察。再同佢地分享香港人實質嘅意見

藍絲同黑警敢出手就變外交事件
nothing to loss
除左要直接求美帝個法案外,仲要側面令西方人民參與多尐,投入多尐
啱呀
警暴要講,但更多要同人解釋而家仲爭取緊啲乜!如果唔係,啲人慣咗警暴,就會開始唔知我地做緊乜
其實係... 好多文宣post推唔上去
要200萬人上街,同唱願榮光歸香港。

推到10.2日頭版。
Push
Fight for freedom,stand with Hong Kong
吊 18區城市論壇都講得出😂😂🤦🏻‍♂️
和勇一齊上一齊落
和理非活動需要
勇武都會睇位入
兩樣冇衝突的

有咩計?
賀大壽
熱情我覺得無影響,但攰一定有,你睇之前咁好多人出黎唱歌就知
衰啲講句 有唔少手足對外國幫手期望細咗好多 寧願用命去搏 自己救自己地方
所以做少咗好多吸引國際嘅嘅文宣
我都好唔甘心
如果成日執著去搞警察
引警犯錯再集氣
呢個打法已經完
星期六日打完,星期一d 人嬲一陣,星期二仲關心的人已經無左7成。

再唔號召200萬和理非就無希望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞