鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
push
第一步應該唔可以再比班保皇狗係政府有影響力
迫乜柒戰
佢出防暴咪走
大把嘢玩
根本有班人就戀戰
唔企係黑警面對屌唔安落
希望大家唔會咁易受煽動
自己用最合理嘅方法去抗爭

不被捕,不受傷

核彈都唔割
坦白講 覺得長遠勇武抗爭 和理非淆底既人心裡面諗咩
不嬲和勇一齊上一齊落
宜家黑警victimize自己
私了藍絲藍絲又係victimize自己
勇武被抺黑
其實輿論戰好重要
核彈都唔會割
留名
我都覺得打鬥避唔到,一係狗扮人,一係狗9拉帶動人情緒,一係手足屌狗,大家一踫就有火花。
搞啲馬拉松式活動!形式好似「饑饉三十」、「馬拉松單車巡遊」、「百萬行」咁, 要正氣啲嘅活動
同佢地講對方準備出手先好打,佢地就話[對面嘅人都無差別攻擊啦],呢種言論令到自衛還擊冇左正當性
一於全世界係自己區集合點唱歌叫口號,一定要拍片,最好有航拍,然後把所有區的footage集中剪輯文宣
Push 係時候返回正軌
可以試下集中係和理shop同遊客區,打經濟牌

新城市,海港城,IFC,時代希慎,太古城,又一城,圓方,yoho ,上水廣場,仲有黨鐵商場

經濟攬炒,如果班狗癲到當遊行處理停黨鐵,又可以去下一個商場shopping,講真都唔使搞破壞,當成班人不停去派唔同舖派傳單都已經唔使做生意

勇武打唔過班狗,可以試下轉目標,香港有咁多愛國愛黨議員、高官、或者黑狗私伙生意,仲有福建元朗荃灣陣營,拜訪目標多到都唔知點排期,經過黨鐵又可以涼下冷氣
101萬國旗
警察遲早都死全家 唔洗打既
Agger, 推
如果2014雨傘運動因為和理非而終結, 今次好可能因為勇武而終結.
對手係中共, 之前我提出過呢個世界只有Donald Trump 可以撚中共撚得最得心應手, 除左佢有美國國力呢個後盾, 最主要係佢識一手硬, 一手軟. Donald Trump 係真正實踐到Be water, 佢出招唔算漂亮, 但擊中要害.
我係和理非, 我係唔同意破壞港鐵, 因為呢種行為冇擊中要害.
勇武派, 唔好標籤左自己一定要勇武, 你地仲有好多可能, 我唔想再有人被捕, 唔想勇武變成一堆被捕數字.
推!!
幾認同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞