鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
話對準政權班唔好搞警撚樣唔知係咪腦有事
你去攻擊政府任何野 佢就派警察打9你
我真係想知唔搞掂班狗點對準
岩啊,繼續幫攬炒團隊上彈
課金俾人請lobbyist,水鳩全部同路人!
話對準政權班唔好搞警撚樣唔知係咪腦有事
你去攻擊政府任何野 佢就派警察打9你
我真係想知唔搞掂班狗點對準

清算 你憑咩?
Pish
自己唔肯流血 希望美軍拎條命同你打共產黨
成班都痴撚線
真係係時候鬥智唔鬥勇了!!
唔可以白白犧牲!!
Push
其實係屌緊你班和理非收晒皮, 不嬲文有文鬥, 武有武鬥, 係兩批人黎,勇武既由6月9日開始始終如一,前線對抗黑警。
真正要fight的係國際支持,唔係同黑警打仗

郁班人仔女的學生簽,攪班人的mortgage
但99%人純尚同人開波,真係無1%人幫手
係呢到建議幾個活動
【freenix】萬人接紙鶴,宣傳9.29
【天佑香港】萬人齊拜天壇大佛,將果條長樓梯變做連儂牆
【維港連一線】準備定數十超大型banner,識游水既去放banner (不過維港游水犯法(罰$2000)金、安全問題驚溺水、船隻問題等)
【山頂】未諗到

https://t.me/youarenotalonehk 被捕人仕關注組
所以要搵 集會 遊行以外嘅抗爭模式
要不斷嘗試新嘢
商場抗爭 人鏈 和你塞 其實都係大家試出黎
無所謂嘅必勝策略

無必要 loop 番 傳統 集會 遊行
唔集會 200 萬人 一街都係著黑衫戴口罩
但又做日常嘢 咁又得唔得呢?

重點係好多嘢可以試
問題係永遠有事,和理非走先,勇武背負著所有人既責任、期望去抗爭,做一啲傳媒唔favor既野
責任、風險同收獲唔成正比,所以心痛勇武仔
係時候糾正下
Push
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞