鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
有道理
推推推
和理非同勇武不嬲都缺一不可

建議大家繼續開發新和理非活動
Push.
目標係反法西斯. 所有嘢都係圍繞住呢樣嘢.
puSh
大家係隔離post brainstorm行動啊!
其實選多一個民主陣營議員係好事

我方拎到資源服務市民,為港人普想

對方拎少左油水,整體上有利無弊

多謝你提醒公務員
最難忘感動嘅係 Sing hallelujah to the Lord, 機場和理飛向旅行解說反佔中,區區都有人鏈,維園嘅流水式集會,祭治烈士晚會 ...... 都令港人、世人動容!
就是這些令運動强而有力地持繼下去,發光發亮。
政府已變陣。各位義士都應該變陣 唔好死沖送頭
今次一輸 班警只會更囂張 傳媒被整頓 清算教育醫護 強制國民教育 社會進入好長既冬眠期 政府打橫行 對勇武瘋狂抺黑

國際輿論必定要爭取 我地寫緊香港既命運 所以香港人行每一步都要謹慎 中國反cup前線義士手足面臨更大既折磨同壓迫

同埋當考慮香港善忘呢個pt 係
呢三個月發生事香港人一定唔會忘記
大家諗香港人係善忘定係唔想理煩厭冬眠
真係要諗諗 香港人有智慧去闖過去 我相信💪🏽
紅底機構?中女社果D
跪求多d巴打睇到 一齊反思下要對症下藥
其實應該諗下,上次肯撒回,好大原因係想避人權法,等美國無口實去制裁,咁當然唔work

但下步當過人權法,加埋制裁名單,除左我地可以自high 一陣但對中共整個大局有無影響,會唔會令到中共讓步,因為最終目標係雙普選

好老實,一係全港經濟攬炒,好似死城做唔到生意,個個都唔想出門口駛錢

二最灰最唔想見到,係真革命,但要激起港人有決心起革命我睇法係要有人犧牲,否則好難由現階段提升到烏克蘭級革命

所以大家先諗諗,除咗罷工佔機場,仲有咩方法經濟攬炒,因為美國都係同一招數打緊中共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞