鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
連登果然係和理非大台 見到咩申請健力士就笑撚死 出邊傷既傷 死既死 唔係諗點反抗 而係去破世界紀錄
有唔少,但是事實證明當日個勢有50萬以上。

https://t.me/youarenotalonehk 被捕人仕關注組
開始airdrop
929 101
沉迷勇武 失去運動
雖然有啲人血饅頭
但有時唔係因為手足
又點黎咁多核彈
其實 話唔定國際係期待緊我哋有人犧牲畀個理由佢哋出兵, 但係呢個絕對係最最最最後先會做嘅方案囉, 因為大家都係愛香港嘅人,一個都唔可以死!
只係好無奈地要外國出兵幫手必須要有個理由, 一個有證據好明顯比傳媒影到嘅謀殺, 先令到佢哋有大義名份出兵
雖然係P 牌
我認同可以爭取更多國際版面、快閃and 廣場or 商場唱歌(18區同時)
9.28 and 10.1 可以聚 平時就分散人力物力
盡量減少被捕人數
對家依家係令你地習慣 習慣左比人暴力驅散
咁當佢地唔暴力驅散既時候 你地都自發極速散
比如佢地成日造成衝突 之前就算佢地唔搞事 我地都會有班人想搞
就係因為習慣
Brexit都係靠呢招食糊!
【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告
https://lih.kg/dRrFcS
得唱歌人鏈都係冇用
要兩樣一齊
之前邊撚到好多攻勢過想問?陣地戰呀?定拎羽毛球拍同拎滅火筒救火呀?
簽名 提美金 擺食 商場唱歌 十點口號 tiwtter文宣 國際反共 摺紙 塞機場 人鏈 樣樣做到既都每星期搞幾日已經
佢眼中只睇到放火同私了?
幫推
Push push push
講得岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞