鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
冇人話要收割勇武
而係而家勇武作用不大係咪要停一停用下其他方法先?
叫你地停一停都係收割?
和理非同勇武係相輔相乘,大家都有唔同諗法,無話邊個騎劫邊個既,唔分化,唔割蓆!

呢排popo 有心spin左係內鬥同埋對民生影響果度,呢個時候應該係文宣出動,睇住對手出咩牌去應對先啱

每區連儂牆各有特色,不如試下推上國際等大家投票同留言,兄弟爬山,各有各做!
agger
push
其實係...對比6月 7月
我地而家既power係仲細左
依家只要比意見前線
就會有人話人屌勇武
究竟係真係唔能夠接受人地既意見
定係有"人"想分化2邊既人 我唔清楚
依樣既真係要靠各位自己去思考
當然我好認同有人比意見既時候係好過火
依樣真係要改善下
係 國際image 好重要 如果唔係點解成日要登報? 其實之前都有個外國人提過換返彩色衫,重新香港人嘅身分,加埋一起摺Paperbird飛,會好有image點睇
有冇咩方法
根本焦點要係真普選
之前講過冇人理
問題 我唔認為區議會同立法會重有用
上水,屯公,元朗,出完一陣就冇Q用又莆頭
政府部門肯執正做,但保安局作為執行者完全失職,
亦無其他制衡手段
議員DQ你解決唔到,一樣PK
泛民往績太差,唔可以寄望佢地得到大多議席會做到野

你呢D目標睇起黎好有用
但依家可以癱瘓到政府既 係 公務員

拉鋸係因為KEYMEN唔肯做野,所以先咁麻煩
短期目標:提升港人身份認同(呢D精神上既野,唔係目標,係目的)
其實大家都知
但係唔知點做
push
勇武的確呢幾個月make到noise 引起到國際關注
問題動搖唔到政權 唔諗中共 連特區政府班高官都動搖唔到 呢家最大依靠真係得民主法案
Nailed
有冇人整緊清算list 加證據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞