鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
負皮既人係咩心態
其實真係...變左同黑警死鬥
比林鄭成功轉移視線

我地真係要對準返政權
其實我有諗過會唔會大家各區都可以搵多d民生議題去做,好似第一次光復屯門咁,唔係單純追擊警/政府,而係去證明政府/建制派嘅無能
希望開始就係929全球connect抗共
呢個係新兩個月一次新嘅抗爭模式
如果成功更加係最命中要害同最震撼嘅一仗
海外文宣唔夠力
人地係講活動主題
網上文宣
你光復鬼佬點報? 報乜?
講真
你宜家就算點報班狗點過份都冇用
已經全世界都知
你下下玩魔法根本唔到人出黎
講完
會唔會可以提出一個路線圖,即係幾時要普選
我哋代替政府提出普選時間表
政府做唔到就係政府嘅問題
全世界同我聽住 ,對準焦點, 勿忘初心,五大訴求, 缺一不可

[呢個先係主線任務

幫推
連登竟然重有咁清醒嘅巴絲
香港嘅中產走資走佬潮已經開始緊
即刻airdrop
我作為前紅底人士,因良知覺醒先改變初衷支援手足(有事就做哨兵或出黎接濟,有集會就盡量出黎),背後就同在港紅色人脈講問題晶結在於政府無對症下藥,開出路線圖去逐步Spin 走啲訴求者。(我知咁做好傻,一黎有機會得失人脈,二黎我未必對啱單位講,三黎我risk 自己前途。)但點都好,我都仍然buy 各有各做,盡力去做。而我表妺就已經潛入黨鉄黃衫前線盡量索料同「放水」比手足...我屋企人就做文宣...

但係內心就好擔心痛心勇武。有時見到疑似表弟上陣,我都好擔心佢比人塔。

我相信好多人同我一樣...
靠打,一定唔夠狗裝勁。要用其他途徑克制佢哋,國際、財經、私人施壓、或者用政府官員間接打擊,唔可以只係理啲狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞