鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
咩無可能 中共恨不得捉曬你地入去 反正遲早都要捉入集中營

大力大力推
Agreeeee
我覺得可以開始係夜晚8點31分
係街既 全部停低唱 願榮光歸香港
唔唱就停低靜默

每日都咁做 成本低 但又可以俾人知我地既熱情未退
人鏈都開始厭了
中學生日日都組緊
真係要另覓新路
Agree and push
有時係D前線唔甘心個日冇做過野
仲低估左和理非散水速度 佢地無裝要走肯定比前線快
之前好似講過,條path係
和理非—>勇武—>和理非—>勇武 loop

而家係時候出返和理非
兼且展現下香港既文明一面
push
push

用多啲腦
保護多幾個手足
Push
Agreed

CCP and Govt TACTICS -
In addition of aggression, they also play VICTIM. They will create an UGLY situation so that those photos and video can be sent everywhere, including international communities.

AIM: destroy the credibility of protestors. invalidate the peaceful motivation, change the heart , or at least shake up, of "yellow", reduce amount of "yellow".

# of people are very powerful image. How can there be 4-5 millions people coming out???
其實係成個遊行點present 出嚟。例如一致全黑,全塲只唱glory to Hong Kong, 和平得來有陣式。Be focus and consistent. 民陣班友就算申請唔到不反對通知書都有contingency plan. 唔係一陣又話金鐘完一陣又話中環完。Organized啲。之前清𥇦呼籲幾點開始。乜野區出發應幾點搭乜車,全程報導。Let’s get prepared! 當正一個大show咁做。10.1 係我地搶風頭日子。Show比全世界人睇香港人嘅質素!
其實真係好難減少衝突 就算俾你搞活動 警察一定用各種理由提早終止 仲有黨鐵封站呢D 根本就係軟硬兼施咁降低你出黎既意念 只不過而家大家有721 831呢類事件維持著先唔明顯
至於話主線 其實而家做咩都唔會有好明顯既短期效果 唔洗太執著好似無用咁 自己暫時都諗唔到咩突破位 繼續向國際文宣應該都WORK 其實政府都一樣短期內解決唔到 只能希望大家唔好變返5年前咁 覺醒左一陣就變返港豬
係囉影響到膠官保皇啲屋企真係搏炒咩!分散晒咁多區popo點部署
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞