鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
講真
睇RTHK直播
青衣嘉年華原本一個警察都冇
班友都仲可以對住台上表演緊嘅3歲小朋友狂屌黑警可恥開雷射
外人睇上去仲反智過黑警啦
日日以為可以武力推翻港共真係唔多正常
去到今日 大家既然認同兄弟爬山,可唔可以有D compromise?我對勇武個尊敬同感謝一直都在,但我諗大家都想贏,黎緊929 10.1 希望係一次轉機。感謝成個9月勇武支持左好耐,香港人D金魚冇你地嘅犧牲會消亡得更快。但當我地承諾不善忘就真係會不善忘!黎緊,我地合作一次,比國際社會影幅靚相好唔好?
無勇武過左啦 唔係想分化 但之前20年和理非爭取到咩 最勁咪令田少跳船個次 如果200萬人勇武 一早成功左啦
推!
推!!!!!!!!!!
改得太好個標題 推
有啊 傾緊大營親子graffiti同propose緊全世界飛紙鳥
簡單講就係而家主人放狗咬人 但d人掛住打隻狗 放過個主人
真正嘅勇武係做實事,對準標而去做。策劃之前會做評估風險同埋逃生路線,我一路都唔擔心呢班人。最令人擔心係一班勇膠呢一班人係佔大多數
Nice idea
和勇可以同步嘅
[行動po]929 10.1 全人類做舉旗撚 再開
https://lih.kg/1590283
係d狗衝埋黎 係唔係都黑旗 點零衝突
Agger 要主動進攻 變幻莫測
唔好 因為打飛機對身體唔好 你俾國際睇有咩用 佢地而家做曬佢地肯做嘅嘢啦 你估佢地真係會俾香港人感動到 做實事幫手咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞