鬼佬教授︰你地曾經很多攻勢,但為什麼現在只沉迷每週和警察打鬥?

5001 回覆
11856 Like 84 Dislike
呢個教授冇講錯,大家唔應該俾啲綠色物件帶住走,淨係掛住喺前線衝突,應該做番自己要做嘅嘢。

謹記住天琦嘅說話,冷靜咁面對敵人同埋自己嘅心魔。

光復香港,時代革命!
願榮光歸香港!
push
P
本身整個google form問下外國人有乜suggestion 已經係一個gimmick
難聽過粗口,不吐不快
重點:
1. 外媒同鬼佬淨係留意到你地「又」同警察打,而且佢地明知你唔夠打,所以佢地wfc
2. 佢地只係想睇和理非嘅馬嬲戲,但唱歌定登報都係睇完就算,話你冇新嘢,但商場唱幾多歌、摺幾多紙鶴,佢地睇完share下就覺得自己有做嘢,佢地會同政客游說幫手咩?依家啲政治咁冷感咁左膠嘅西方國民會咩?佢地有吉士同有意識知點樣打支那咩?我唔覺囉。鬼佬政客不嬲針唔吉到肉唔知痛,鬼佬平民就吃喝玩樂,得閒就屌下人唔環保、唔平等,that’s it,唔搞機場搞到貨運,你啲政府會做嘢咩?
3. 鬼佬教授又點,咪又係睇戲之後指指點點,覺得你要做咩,唔好做咩,失民心,都係嗰啲啦,唔好以為我地唔記得過去十幾年,西方有幾左膠無能,尤其大學,自為舐共舐左自我審查,依家係香港出嚟帶領你地抗極權(你地嘅軟弱造成),trump同Johnson玩本土右派時,你地仲屌得最大力呀,有咩資格指指點點?
唔想見到有手足俾狗咬 希望多d智取既方法
推上去呀,要文宣要活動
Push!
推呀屌
推推推
推呀屌
推,轉玩法啦,我地勝在多玩法,老共港共跟我地唔到,最後必定清算警隊
push
p 牌功能有限
前線勇武要認真諗下
有無需要每星期開拖
戰事唔一定要下下開戰
可以文攻

大家要認真諗諗
可否整個十大惡人制裁名單嘅網上投票呢?
過咗人權法
就可以直接要求去制裁呢班人
第一轉10個先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞