【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
你而家係幫間公司sell件product出去
你sell得好 你有佣分係正確
但係你而家要所有profit既50%
你覺得你唔大貪?
仲要本身件product係好野 搵邊個sell都穩賺不賠
而家公司都唔計你私下落隔個d
俾埋個屎忽你好唔好?
答我啦, 弱智
1, 依家版權係邊個手上?
2, 邊個收緊周邊收入?
3, 邊個收緊Avengers + 其他電影收入?
4, 邊個收緊蜘蛛俠獨立電影錢?
你地唔好再迫佢啦, 佢駁唔到架啦
spiderman 又一次reboot
可能佢睇唔到, 幫你推一推
即刻係漫畫出個角色叫spidey boy
原來仲有咁多人未block個咩清新機
佢一向都係咁弱智
好似話唔會reboot喎,會用返一樣演員同導演
無kevin feige,sony自己拍返
咁點解明明版權係Sony到, 又會比Disney搶哂全部周邊咁無道德?
合拍片佢有份出場, 連5%都無得分咁無道德?
SONY根本無需理會on9尼
邊個求邊個都未知
有危就有機,富貴險中求,無需要益on9尼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞