【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
擺明啦下話呢個
兜咩?
比埋你睇
美國計算公司 唔係我吹出黎
唔好再成日你地覺得你地覺得
全部都意識流冇數據冇point真係傾得辛苦

真係ON9到爆
係得果到出現都唔算人氣高咁即係點
即係環球影城特登搵D人氣唔高既野黎賺錢?
定又係環球影城CARRY起呢D品牌

弱智真係冇撚得救
佢係到打稻草人
覺得屌佢既就係撐sony
唔知道其實純粹係佢自己講D野無腦兼白痴

咁原來黑豹仲有人氣過IRONMAN
早知應該搵黑豹最尾啪手指啦,觀眾實喊到仆街
你都係走去ff含撚吧啦
係環球影城唔代表高人氣
只係代表係佢電影旗下
你不如估下環球影城
佢想要avengers定要大白鯊
梗係avengers啦
不過唔係佢旗下呀 on9
唔夠講冇point就走啦
你問下全美國囉on9
關我鳩呀
無point就返入老母個西囉
乜你終於都知自己咩料
成個avengers先夠頂一個spiderman既品牌
都仲好意思話係mcu carry
乖啦,暑假就完,返去做功課啦
spiderman紅果陣你係咪未出世啊
知啦知啦
柒撚到自己貼完所謂數據出黎然後比人用黎打返自己一巴
見到你都覺得慘
走啦 你已經語無倫次啦
小學雞同人死拗咁
好心我貼曬數字你就收嗲啦
一係自己勤力少少上google scholar揾
綠魔又要出返黎, 蜘蛛仔又變返窮撚
撐警大會啱晒佢哋去
呢到得你一隻小學雞
問你啊,係咪黑豹又高人氣過IRONMAN
賺錢過IRONMAN啊?
柒完就縮返落老母西到啦
美國咁多黑人
係又有咩出奇
張圖講明ironman當地人氣高過Spiderman啊
好心啦
揾曬數據比你睇仲撐
一係你搵張篇文証明spiderman高人氣囉
又冇point又柒住唔肯走
9up都唔緊要
人地搵曬數據比你都唔認柒
死頂先肉酸
好心啦 成日你覺得
不如你覺得你老母高人氣過ironman啦
好多人叫佢縮,都係要突個頭出黎
好多人係因為兒登多冇point又死頂唔走既小學雞啫
唉本來以為蜘蛛俠個劇情漸入佳境了,點知突然黎一獲,不過諗諗下都好既,重拍應該都仲呃到我入場睇。但真係會唔會引到我睇第二集就真係要靠又重拍後第一集既故事了。畢竟學樓上某巴打話,一年咁多英雄,都無謂睇個同其他英雄冇聯繫的英雄電影。
其實以前真係好鍾意蜘蛛俠,但第二代搞到咁......第三代又變左im 手下咁......都唔知點支持落去。

得啦知啦,柒完就收皮啦
嘈完未呀

又有計傾喇嘈
係井底唔肯出嚟睇下個世界
係咪我要求低

覺得amazing Spider-Man 系列幾好睇

想問下 d 人係屌咩多
呢個post好多人都痴線
真金白銀買個版權返黎
變左做人地唔肯讓步/死攬版權
上網睇完
其實上面幅圖
主要係跟番電影票房收入再計算番個角色值幾多錢
其中仲要計埋演員既加成
幅圖代表既只係Holland 扮演既spidey 值呢個value
同im相比
Im最吸引人既係Robert downey
而spidey 吸引人睇既係 spidey 本身
如果單純從角色人氣上比較
Im真係拍馬都追唔上spidey
當然你可能又話我spin 、將d野拆開黎講
但係spidey 呢個ip牽涉既唔淨係得最近兩套電影,由漫畫開始,到sony時期5套spidey 電影,仲有動畫同遊戲,佢累積既人氣比Im高真係好正常,佢既商業價值唔會淨係上圖估算咁少
所以點解Sony 聽到Disney 大咬50%採佢都傻
同埋上番外國d hero ranking 睇下
不嬲咁多年marvel 最受歡迎既都係spidey
(如果你要話個d網無公信力無可信性我都吹唔漲)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞