【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
都未必分既 可能之後仲會講數既
mcu蜘蛛成功大收都係因為同其他角色互動
sony自己拍
同以前有咩分別

都係嗰句
鄺jai d書一樣有on9話好睇
on9唔緊要 不過好心唔好咁大聲啦
Sony嗰堆垃圾拍馬都追唔上marvel嗰2套
成套戲既緊湊程度完全唔係同一個層次
你一個笑全世界on9咁西利?
柒撚夠未啊大佬
講真係咁掂就唔洗有homecoming,仲要俾FFH做咗Sony史上最收得嘅戲
sony再拍姐係又要睇多次綠魔篇
ben叔又要死多次
岩岩睇番 成個fox20 都係713億 仲要係成間公司版權業務

最值錢既版權除左xman仲有阿凡達

我諗蜘蛛俠 點都值唔過 一百億掛 廸士尼有心既就掉埋番黎唔洗煩啦
Marvel撚真係次次都令我開眼界

蜘蛛俠都俾你milk 咗咁多年啦
係都要賺都盡 乜都係你攞晒咁無恥嘅?

以為睇緊潮文
真心再re除非真係拍得超好,如果唔係一定衰過第二系列
完全2個層次
所以班人話Sony好睇我真係r曬頭
唔知係智商問題定點
睇唔明點解會有人支持老鼠
俾人壓榨開?
如果Sony個版權係借/租返嚟就話姐

喂大佬買返嚟嘅都要同你分一半 咁咩叫買呀
好鍾意MCU但唔係marvel撚
癡撚線 唉你繼續啦 果然係弱智
我出返去
同奶共一樣姐 強勢嗰邊咪拜 屌鳩弱嗰邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞