【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
Push

今晚7點人鏈
都係,
將獨當一面既蜘蛛仔變到mcu既付屬品
個印象一旦固定咗,第時想走都走唔到
仆直都話唔差連Andrew Garfield 同Sally Field都有份屌
真係無彎轉

點解蜘蛛俠永遠都爛尾
我諗左一陣,同達哥 與 backup手足的關係是咪一樣

但我再諗下,Disney 幫佢加左五成,對佢自己無利咩?
既然對佢自己都有利,咁點解要講到咁偉大,係佢幫SONY咁

50-50對分,點計都係想食左人隻車啦
喂 師兄所見 略同略同
Kevin Feige唔駛人工?
phase 4 本身就無提spiderman
支持Disney全面收購返sony手頭上所有marvel版權
D M記 fans成日忽上腦,講到Sony 乞DISNEY 入MCU.

根本兩邊都只係互惠互利,難聽d講,Sony再reboot,都保證收7億幾。

人地拎住個版權經營左2x年,Disney一句話55開就要受,無撚嘢下話。
反正都賺大錢,唔差在銀彈搶番啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞