【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
我諗老鼠就算要9成
都會有堆盲粉撐
老鼠咁做都係為左全球影迷福祉
而家攬炒mcu冇得做落去
咁end game Tony Stark咪死得好慘
咁既話我寧願要iron man都唔要spider-man呀
明明米奇錯 點解要逼人sony接受?
大晒?
Sony 咩都唔洗做有錢收就讓下路啦 唔係迪迪尼你隻蜘蛛仔邊番到生
係咁掂就唔駛reboot又reboot啦
明明Sony就岩哂, 同埋佢都話肯讓步
不過係老鼠太大咬,
依家仲要比人屌番轉頭, 都痂撚線.
原來真係有弱智會是非不分咁撐老鼠
唔怪得佢咁撚惡啦.
呢d人全世界都多
米奇就係知sony底花想利用輿論壓力逼就範
早分早好。講55分無問題個d。今日老鼠可以同你咁大咬 。他日見收得 。同你91你又硬食啊?
第一輯tobey獅子開大口比人割席
第二輯係唔夠預期好 老鼠從中殺入開個荀deal比人
而家想將個荀deal反口食埋人地果份 變翻同幾年前差唔多
咁不如自己拍
有版權都唔係大哂?我有權版。我拍蜘蛛俠食屎都得啦。洗同你deal?
如果迪士尼開價係出一半錢
之後票房同週邊都係平分
咁sony就實應承啦
而家迪士尼持住自己多角就壓鳩人價
食屎啦
sony拿拿聲捉holland打sinister six把啦
最後黑貓出埋黎flirt蜘蛛仔
有版權就真係大晒 一係佢自己買番 on99
咁唔係sony買個版權黎做咩 你都on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞