【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
明明係老鼠想食人隻車可以調轉黎講
明明asm2同毒魔出嚟嘅評價都係好壞參半
點撚樣全世界覺得唔好睇
睇你講野 以為自己入咗平行世界
咁係咪即係國家好
做過咩賤種事 唔公平既事
人民點撚慘食哂屎都冇問題呀?
uncle ben又死,比德又讀中學,關家姐又比綠魔殺死
美隊、iron man、black widow都消失

最有民心嘅淨返Dr.Strange, Thor , 經期,黑砲, star lord班底,跟住落嚟嘅電影都唔知仲要po幾多年

鍋物先嗰班吸引力又唔夠

gg俠都退埋mcu嘅話,mc片吸引力會進一步下跌

迪迪尼咁啫係玩鳩自己啫,定係佢覺得反正有3個hero會退出,退多個唔多
你講老鼠?
局外人食花生真係睇到大開眼界
本身都叫有睇開MCU D戲
好壞真係參半
不過見呢度D MCU FANS講到MCU拍就100%好戲SONY自己拍就100%衰咁
真係笑到甩碌

同埋明明件事係DISNEY突然唔想跟以前份約續要大啖咬,SONY作為被動個個唔想比佢咬咁大啖而唔續咁都比MCU FANS 屌無道德
究竟係咩道理,送埋間公司比你DISNEY好唔好?
成件事DISNEY就好似支那D工程咁,一開始低價接JOB做到一半見出面風向唔錯先再同你講要加價先做埋落去一樣咁無恥
講到DISNEY好似咁有道德既一係叫佢買番GG仔版權,一係無條件支援SONY 拍埋GG仔落去阿麻,咁先係為影迷既福祉著想啊
屌你老母我抄完佢個句都覺自己好羞恥,條友咁光明正大咁講得出D支那仔先講得出既野真係好勁
撐老鼠既, 不如諗下:

假如我搵你家母拍AV, 你唔拍, 因為你話有人權拒絕, 我就話你犧牲觀眾利益, 好唔道德, 係霸權主義
到你家母肯拍啦, 一套賺八千萬, 之後我搵埋柒婆+葉劉+何妖一齊拍AV, 仲免費借埋家母一齊拍, 家母既所有商品錢由我袋埋, 結果AV一出, 大受歡迎
家母既獨立電影仲由八千萬票房升做一億二千萬票房
我見到家母獨立票房高左, 就話票房五五分賬, 因為我既劇本好D, 你唔肯, 你真係好冇道德, 睇下你既電影幾時玩完
收皮啦
公平d
蜘蛛俠有份出場嘅
全部55分啦
奶迪同奶共一撚樣 滿口歪理
講到大家都知道個deal 係乜
如果真係迪迪尼要求分五五波
個鑊就一定係迪迪尼到

FuckYouDisney
vulture mysterio都好撚正喎
迪9sony1都唔過份
最好就貼埋錢將GG俠送返畀迪記添啦
xmen deadpool f4 驚你有牙
今次我認同你講喇triple 哥
Venom真心普通到
Asm2好撚亂,幾樣撈埋一齊
37叫做合理D
五五真係諗大左
依家個版權係邊個到?迪士尼當自己大晒?
有版權果邊會同你合作就係為利益
無利益揾鬼同你合作咩
老實講我覺得就算82都好合理
sony又唔係淨係拎個版權出黎咩都唔做
而且佢自己又唔係做唔起個IP
人地仲可以電影遊戲雙修添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞