【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
你唔好話Disney大貪,
一下食咁多
犧牲觀眾福址
黑人gay蛛俠, 蛛蛛世界大把野拍
幾時出套死侍world, 都好好笑
未來蜘蛛俠如果擔大旗
復仇者5 6 7 套套廿億以上 sony一毫子都無落袋
個人電影仲要比你食一半水
而家邊個無道德
屌 比返dr doom我reboot個doom
你咁講法,之後逢係蜘蛛俠有份出現既電影,迪士尼都應該分返錢俾Sony,咁就真係fair啦
奇異博士
「千字文」毋忘初衷,我「反思」故我在
https://lih.kg/1497022
奇異博士 雷神 仲有電影先紅既星際特工呢
sony借俾你拍avg一毫子都無收過
你點睇 又無道德?
屌廸士尼又玩野
之前木蘭花已經覺得佢地仆街
好鍾意mj呀
歷代最正
sony自己拍個3部曲部部都收8億 講緊最舊個套02年 最新mcu個套暫時係10億 你計返通漲票價問題? 就算口啤唔好嘅第2次reboot都有7億
講真mcu自己食曬周邊收入 仲要sony分返50票房收益 霸權咩
屌你如果而家同我講
個MCU無咗蜘蛛俠係入面我真係唔想睇落去
你叫Disney自己拎政治政確嘅力架俠同女權超人擔大旗啦
咁不如成套mcu reboot啦
一個編劇收5%票房再加
可以係自己其他電影任用一個極受歡迎既ip角色
再加上用果個ip角色出周邊
重未夠,迪士尼到底有幾貪得無厭
收撚皮啦你
劇本? 借撚左個主角俾你你先有哩個Avenger劇本炸
係度倒果為因
如果蜘蛛俠套戲要50/50分
迪士尼d戲有蜘蛛俠就應該分返錢俾Sony
我屌你啦
拿 而家我寫劇本 再問迪士尼借人拍返到avg5
我唔貪心分一成就ok
咁得唔得
冇左真係冇興趣睇
咪就係,如迪士尼要分一半,咁其他有蜘蛛仔既戲就應該分錢俾Sony
spiderman係生金蛋的戲
03年一出即刻睇
果時覺得好正好amazing
toby拍得好係mary jane搵錯人拍
之後果個太型唔係好似spiderman
無點睇
holland係我覺得最似peter parker
mj又出奇地好
佢好爽朗又好charming 😘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞