【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
而家搞事果個係disney
傾完協議又反口
用翻你個邏輯
但係就係因為disney 要搵多呢幾億
而要去犠牲觀眾, 即係你同我嘅利益囉

你到底係公司定係觀眾先?
你有買disney 股票咁我無嘢好講啦
明明仲有WB DC
唔係呱
呢套野係唔係垃圾仲需要定斷?
我成日好想知 話sony戲有人睇既人
我地係咪係平行世界
呢套垃圾唔係Tom Hardy真心唔好睇但又好撚收得
Transformers 4 同年票房排第一喎,係唔係代表transformers 4唔係垃圾
IMDB垃圾到七分都冇
多人睇只係而家d人有錢左多左人入場咋
你估睇venom真係咁收得咩
玩攬炒真係損人不利己
Spiderman 個朵其實都係靠Sony搞起,無Sony搞起左Spiderman, MCU都唔會諗用Spiderman 啦
有無人評估個 蜘蛛俠系列 既版權總值幾錢?

百億內 廸士尼點會掉唔到番黎
講真,係
睇套爆谷片都拉埋去講道德真係笑左
迪士尼要晒9成都冇問題
因為佢有好劇本

索尼收皮啦
要不是我們迪士尼
你隻蜘蛛俠早就完蛋了
呢個真,所以咪話disney用天價同sony收返個版權,到時全世界收聲,fans又有得繼續睇

不過賣埋spiderman,sony電影都摺得咁滯
票房多左又點
Amazing spiderman 7億票房+2億週邊
FFH 11億票房/2 = 5.5億 無週邊利潤
Sony就算拍到屎咁都賺得多過同你合作啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞